logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

TAMIL NADUS TROLDDOMSTEMPLER OG FRODIGE KERALA

0
Indien
Fra20.100 kr.
Indien
Fra20.100 kr.
Dit navn*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

2597
Varighed - 21 dage
Tilgængelighed - Året rundt
København
Chennai
Rejseform - Kulturrejse
Rejsetype - Individuel rejse
Start blidt med akklimatisering og oplev de smukke templer ved Mahabalipuram fra det 6. og 7. århundrede opført under Pallavadynastiet.

Ned langs Coromandelkysten til den tidligere franske by, Pondicherry og danskernes handelsstation, Trankebar. Inde i landet venter tempelbyerne med religiøs mystik.

Og forude venter bjergene med et rigt dyreliv, og endelig det evige, grønne og frodige Kerala med backwaters, besøg i Østens Venedig, Kochi og strand på Malabarkysten.

TAMIL NADUS TROLDDOMSTEMPLER OG FRODIGE KERALA

PROGRAM

1. DAGAfrejse Danmark - klar til nye eventyr

Afrejse fra København.

2. - 5. DAGMahabalipuram: dagene til afslapning langs den Bengalske Bugt

I starter blidt med akklimatisering i Mahabalipuram tæt ved stranden nær små fiskerlejer. Byen har mange spændende stenhuggerværksteder, men den er især kendt for templer og relieffer fra det 6. og 7. århundrede, hugget ud i klipper og stenblokke. “Ganges fødsel” er et gigantisk motiv, der fylder en hel klippevæg med et mylder af figurer.

Kancheepuram, den sydligste af Indiens syv hellige byer og et levende museum for ortodoks brahminsk livsstil, ligger kun knap 70 kilometer fra Chennai. I det 6. og 7. århundrede var Kancheepuram sæde for Pallavafyrsterne, der brugte Mahabalipuram som havneby. De vældige labyrintagtige templer er hele byer i sig selv. I besøger nogle af de mest berømte. Det gælder først og fremmest Ekambareswarar templet med den 59 meter høje gopuram (porttårn), hvorfra man har en storslået udsigt over tempelkomplekset og Kancheepuram by. I besøger desuden templerne Vaikuntha Perumal og Kailashnath fra det 8. århundrede, der er bygget i tidlig dravidisk stil. Siden oldtiden har området også været center for silkehåndværk. Undervejs besøger I landsbyer, hvor silken tilvirkes, farves og væves til klæde.

Centret for den særlige sydindiske kultur er Chennai, hovedstad i delstaten Tamil Nadu – tamilernes oprindelige land. Chennai er vokset frem omkring Fort St. George, der er en gammel britisk fæstning grundlagt af East Asia Company i 1639. Indenfor voldene ligger St. Mary’s Church – den ældste anglikanske kirke i Asien. Byen har imidlertid langt ældre forløbere, som eksempelvis portugisisk San Thome, hvor apostlen St. Thomas efter sigende ligger begravet, og tempelbyen Mylapore med rødder tilbage til oldtiden. Madras er kendt for The Marina, byens lange sandstrand. Undervejs tilbage til Mahabalipuram kan I lægge vejen forbi krokodilleforskningscentret.

6.DAGMahabalipuram - Pondicherry: I kører mod den tidligere franske koloni Pondicherry

I dag køres I til den tidligere franske koloni Pondicherry på et besøg. Her finder man Sri Aurobindo Ashram, det franske kvarter og Auroville, der danner ramme om et internationalt futuristisk idealsamfund, centreret omkring den enorme meditationskuppel Matri Mandir.

7. DAGPondicherry - Tiruvannamalai: vidererejse til pilgrimsby

Chaufføren er klar ved daggry, og I rejser sydpå til pilgrimsbyen Tiruvannamalai. Her blandt 100 andre templer finder I Indiens største, Sri Arunachaleswarar, grundlagt i det 7. århundrede ved foden af det hellige bjerg. Det siges, at man vinder forladelse for sine synder ved at vandre om bjerget til fods. Besøgende fra hele verden kommer for at meditere i de fredfyldte omgivelser ved Maharishis ashram.

8. DAGTiruvannamalai - Tanjore (Thanjavur): tempelelefant i Tanjore

I køres til Tanjore og indkvateres på en skønt hotel lige ned til folden. Om eftermiddagen tages I med til Brihadeeswarar templet bygget omkring år 1010 af Rajaraja. Han var kendt som tilbeder af Shiva, og det fortælles, at Rajaraja led af spedalskhed, og at kuren for at komme af med sygdommen var at bygge et kæmpe tempel til Shiva. Det gjorde han – og da han badede i tempeldammen, blev han rask! Templet er på UNESCOs Verdensarvsliste over bevaringsværdige bygninger og er et fantastisk eksempel på den dravidiske tempelarkitektur – også for dem, der kan blive en anelse tempeltrætte! Efter jeres oplevelser i Brihadeeswarar templet skal I besøge fyrstens efterfølgere, der laver de fascinerende Tanjoremalerier. Også den imponerende samling af bronzeskulpturer ved paladset venter på jer.

9. DAGTanjore - udflugt til Trankebar, Swami Malai og Dharasuram: Mod den gamle handelsstation i Trankebar

Heldagstur til Asiens bedst bevarede kolonifæstning, Dansborgfortet. Trankebar, den tidligere danske koloni blev grundlagt i det 16. århundrede. Gå gennem landsporten og tag en spadseretur ned ad Kongensgade, forbi Rehlings Gård til Ny Jerusalemkirken og Zionskirken. Fortsæt over Paradepladsen til Ove Gjeddes fæstning Dansborg. På vejen tilbage besøger I Swamimalai med de traditionelle bronzestøberier. Tanjore er hovedområdet for bronzestøbning i Indien og skulptørerne, der praktiserer bronzestøbning er kendt over hele verden for deres kunst. Metoden, de bruger til deres bronzeafstøbninger, er kendt som ”lost wax method” og har igennem generationer været benyttet i arbejdet med bronzestøbninger. I besøger også Darasuram, hvor en pensioneret skolelærer gerne viser rundt, så selv de mest tempeltrætte bliver begejstrede. Hvis I har fået appetit på flere templer, kan I besøge Chidambaram. (I kan også vælge at overnatte i Trankebar).

10. DAGTanjore - Trichy (Tiruchirapalli): Mod Rock Forttemplet

I kører til tempelbyen Trichy, også kaldet Tiruchirappalli, som er kendt for Rock Fort templet Vadakku Tha. Turen ad stejle trapper hugget ud i klippen belønnes med en storslået udsigt over byen.

11. DAGTrichy - udflugt til Srirangam: Vishnutemplet ved den hellige flod Kaveri

Heldagsudflugt til Srirangam ved den hellige Kaveriflod. Sri Ranganatha Swamy templet er et vigtigt pilgrimsmål for de hinduer, der er tilhængere af Vishnu. Templet er kendt for sin samling af juveler.

12. DAGTrichy - Madurai: blandt pilgrimme i Tamil Nadus ældste by

Det kolossale tempelkompleks i Madurai er i høj grad værd at besøge. Indgang til templet er gennem de meget høje og rigt udsmykkede porttårne, der er bemalet i stærke farver. Templet kaldes Menakshee templet, fordi det er indviet til gudinden Meenakshi og hendes gemal Shiva. Skarer af pilgrimme og den travle tempelbasar gør templet til et sydende mylder, og ved den nordlige port kan man lade sig kronrage for siden hen at skænke lokkerne til gudinden, få lagt horoskop eller læst hænder. Andre seværdigheder i Madurai er Tirumalai Nayak fyrstepaladset og den kunstige tempelsø.
Om aftenen overværes tempelceremonien i Menakshee templet, hvor en procession af præster ledsager gudinden ind i gemalens sovekammer.

13. DAGMadurai - Periyar/Thekkady: betagende naturreservat med uforstyrret dyreliv

Fra sletten rejser I op til den bjergryg, der danner en naturlig grænse mellem staterne Tamil Nadu og Kerala. Undervejs gør I holdt i Periyar – et betagende naturreservat i et bakket sølandskab med et rigt, uforstyrret dyreliv.

14. DAGPeriyar/Thekkady - krydderiudflugt: oplev elefanter og krydderier

Ved solopgang begiver I jer ud på Periyarsøen for at opleve elefanter, der kommer for at drikke. I er nu nede, hvor peberet gror, og denne del af verden er stadig hovedproducent af nogle de vigtigste krydderier, heriblandt kardemomme, gurkemeje, ingefær, muskat, nellike og selvfølgelig peber.

15. DAGPeriyar/Thekkady - Backwaters med husbåd: mod den frodige stat Kerala og skøn sejlads

Fra bjergene stiger I ned til den frodige stat Kerala, det magiske grønne land. Den komfortable husbåd ligger klar, og I bliver sejlet ind i de bagerste og sjældent besøgte kanaler på Keralas berømte “backwaters”, som er et vidt forgrenet net af kanaler, der løber mellem fastlandet og det egentlige hav. I mageligt tempo tager I pulsen på landsbylivet langs bredderne. Kokken tilbereder frisklavede og velsmagende lokale retter ombord, og I overnatter under den fløjlsbløde stjernevrimmel. I Keralas backwaters har I også mulighed for at bruge en ekstra nat i de landlige omgivelser på øen Our Land – spørg om flere informationer.

16. DAGBackwaters - Kochi: vidererejse til Østens Venedig

Ved kajen i Alleppey venter bilen for at bringe jer til “Østens Venedig”, Kochi – en smeltedigel for portugisisk, hollandsk, engelsk, kinesisk og jødisk kultur.

17. DAGKochi: bytur i Kochi

I Kochi besøger I Vasco da Gamas grav i St. Francis, den første europæiske kirke i Indien. Herefter går turen til peberbyen Mattancherry med Jødegaden og Pardesi synagogen (pardesi betyder “fremmed”), og endelig kan I se de smukke fresker i Maharaja paladset Dutch Palace. Langs vandet hænger pittoreske, kinesiske fiskenet. I kan se dem på helt nært hold – og eventuelt spise jer mætte i friskfangede kæmperejer tilberedt ved en af de små boder! Om aftenen venter en forestilling med Kathakali danseteater. Et klassisk malabarisk dansedrama, oprindelig en tempeldans med elementer af yoga og ayurveda, traditionel indisk naturhelbredelse.

18. DAGKochi - Kovalam: afslapning og badeferie på Kovalam strand

I kører ned langs kysten til Kovalam og indlogeres direkte ved stranden eller på et klippefremspring i et smukt, eksklusivt træhus i lokal stil med svungne pagodetage. Overalt i Indien er ayurveda, den traditionelle naturhelbredelse, udbredt, og i Kerala er man særlig dygtig til ayurvedisk massage med naturlige, aromatiske olier, der både gør sjæl og legeme godt. Denne massageform er brugt i over 1000 år til at helbrede alt fra gigt til migræne. Vi kan give jer kontakten til den bedste klinik i byen.

19. DAGKovalam: udflugt til Padmanabhapuram

Udflugt til træpaladset Padmanabhapuram, der med sin sofistikerede og elegante arkitektur og smukke beliggenhed i naturen er Sydindiens mest indtagende fyrsteresidens. Er I heldige, får I det flakkende skær fra lamper og adgang til tårnet, hvor I kan se de velbevarede fresker.

20. DAGKovalam: udflugt til Trivandrum

I besøger flere templer og markedspladser i Trivandrum (ca. en halv times kørsel fra Kovalam strand), den hellige slanges by og hovedstad for delstaten Kerala. Det bedste tempel for ikke-hinduer at besøge er Attakultemplet (puja foretages kl. ca. 17.00).

21. DAGAfrejse Trivandrum - København

Så går turen hjemad igen med baggagen fuld af oplevelser og indtryk.

TAMIL NADUS TROLDDOMSTEMPLER OG FRODIGE KERALA
20.100 kr. for 21 dage

Valgfri afrejsedato året rundt
Individuel, skræddersyet rejse som kan tilpasses ønsker og behov.

Inkluderet:

  • Flybillet fra København til Chennai//Trivandrum – Kbh & lufthavnskatter og afgifter
  • 20 nætter på pæne turistklasse hoteller med daglig morgenmad
  • Al transport egen bil med chauffør
  • Sightseeingturene er inklusiv entréer og engelsktalende lokalguide
  • Indisk turistskat

Ikke inkl.: Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr og frivillig bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.

Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

SYDINDIEN og KERALA andre rejser
Rejser til Indien
Indien

TAMIL NADUS TROLDDOMSTEMPLER OG FRODIGE KERALA

Varighed - 21 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Chennai
Start blidt med akklimatisering og oplev de smukke templer ved Mahabalipuram fra det 6. og 7. århundrede opført under Pallavadynastiet. Ned langs Coromandelkysten til den tidligere franske by, Pondicherry og danskernes handelsstation, Trankebar. Inde i landet venter tempelbyerne med religiøs mystik. Og forude venter bjergene med et rigt dyreliv, og […]
Fra20.100 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien
Indien

Sydindisk lotus – magi, kultur, husbåd og strandferie i ét

Varighed - 20 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Bangalore
I starter i Indiens software hovedstad, Bangalore og kører til Mysore, hvor I kan se en håndfuld af Indiens storslåede paladser. Herefter tager I til vores favoritsted i de smukke bjerge, Kurumba, der er omgivet af jungle og te-plantager. I besøger Coonoor, en ægte hillstation, hvor Maharajaerne og englænderne søgte […]
Fra21.800 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien
Indien

KARNATAKA OG KERALA – paladser, forter, backwaters og en lille smule strand

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Bangalore
En tur, der byder på gamle paladser, forter og spektakulære naturoplevelser, hvor I kan vandre i regnskovsbeklædte bjerge og langs betagende kyststrækninger. Turen begynder i Karnatakas kulturelle hovedstad, Mysore, hvor duften af sandeltræ rammer næseboerne og de farvestrålende markedspladser med meloner og appelsiner fryder øjet. Videre til Coorg, kendt som […]
Fra21.500 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien
Indien

KURUMBA OG KERALA – på langs af ‘God’s Own Country’

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Bangalore
Fra Indiens software-hovedstad, den sydende og moderne by Bangalore i delstaten Karnataka, med tog op til de smukke og frodige bjerge omgivet af jungle og teplantager. Besøg Coonoor, en ægte “hill-station”, hvor der drikkes “five-o-clock tea”, og du kan smage den fine Silver-tip, som plukkes tidligt om morgen, mens duggen […]
Fra16.000 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien
Indien

LANDSBYVANDRING, CYKELSAFARI OG SYDINDISK MAD – et klassisk Kerala koncentrat

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Kochi
Kerala, den frodige delstat i det sydvestlige Indien, rummer store naturoplevelser, fred og idyl. Fort Cochin der med sin lange historie har tiltrukket alverdens folkeslag og kulturer er udgangspunktet for denne rejse. Her ankom portugiseren Vasco da Gama og andre søfarere og satte hver deres præg på byen.
Fra18.700 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien
Kulturrejse og badeferie i ét

SYDINDISKE SANSEINDTRYK

Varighed – 12 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kochi, Indien
Magisk rejse med kulturoplevelser, husbådssejlads og dejligt strandophold. Ønsker du at forlænge ferien, har vi mange bud på, hvad du også kan opleve i dette smukke og frodige område af Indien. Turen begynder i den gamle by Kochi med krydderigader og stemningsfulde gamle bygninger, og fortsætter til Keralas berømte backwatersystem, […]
Fra13.500 kr.
Se detaljer
ayurveda massage
Ayurveda Indien, Kovalam

AYURVEDA I KERALA HOS DR. UNNI 2 uger

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Trivandrum, Indien
I Kerala bliver den medicinske tradition ayurveda praktiseret i sin oprindelige form, og her er der lang tradition for udøvelse og udvikling af den ayurvediske praksis. I det tropiske klima, der betragtes som særligt gunstigt for virkningen af ayurvediske behandlinger, kan Grace Tours tilbyde ophold kombineret med ayurvedisk behandling.
Fra16.500 kr.
Se detaljer
Grace Tours ayurveda behandling
Den bedste julegave du kan gi' dig selv!

X-MAS AYURVEDA RETREAT HOS DR. UNNI – 26. dec. 2019 – 10. jan. 2020

16 dage
Tilgængelighed 26. dec. 2019 – 10. jan. 2020
Trivandrum
Giv dig selv den bedste julegave! Slip december måneds stress og jag, kom ned i gear ved Kovalam strand og få tilmed masseret julestegen væk. Et ’re-set’ med revitaliserende ayurveda på Dr. Unnis klinik, så du kan føle dig lettere - både fysisk og mentalt og dejlig indkvartering i smukke […]
Fra18.800 kr.
Se detaljer
ALL INCLUSIVE Ayurveda i Sydindien

AYURVEDA PÅ OUR LAND

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kochi, Indien
Få ayurvedalæger håndhæver de ældgamle principper om, at ayurveda bør udføres i tropeskoven, uden distraktioner som strand, sol og underholdning. Men familien på Sarovaram Ayurvedic Backwater Resort er ikke hvem som helst. Gennem mange generationer har de praktiseret ayurveda af højeste kvalitet, og for dig, som vil have autentisk og […]
Fra20.200 kr.
Se detaljer
Ananda yoga
GRUPPEREJSE – 7. - 22. marts 2020 til Sydnindien

ALL INCLUSIVE AYURVEDA & YOGA FORDYBELSE med Ananda i Kovalam

16 dage
Tilgængelighed 7. – 22. marts 2020
Trivandrum, Indien
To ugers all inclusive dejlig yoga praksis, opløftende og seriøse ayurveda behandlinger og ikke mindst adgang til hele to professionelle og passionerede ayurveda kapaciteter, Dr. Unni og Ananda. De vil introducere dig til det ayurvediske univers og give dig en solid indsigt og masser af gode værktøjer. Med de daglige […]
Fra20.700 kr.
Se detaljer
ALL INCLUSIVE ayurveda retreat i Sydindien

AYURVEDA HOS SAROVARAM – selvhealing. omsorg. ro.

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Trivandrum, Indien
Sarovaram er stedet for dig, der er klar til at trække stikket og give dig hen til traditionel ayurveda fortolket af en ung og moderne læge. De traditionelle dyder holdes i hævd her, hvor ro, selvhealing og afholdenhed er kodeord i din ayurveda rejse. Og den uberørte frodige grønne natur, […]
Fra21.800 kr.
Se detaljer
Indien ayurveda olie massage
Retreat i Indien – for dig der er presset på tiden!

AYURVEDA KICKSTART

11 dage
Tilgængelighed – hver dag hele året
Trivandrum, Indien
Det er okay, vi kender situationen, men nu er der håb for dig også. Vi har skabt en mini ayurvedarejse til Kovalam, der kun varer 10 dage. Turen er til dig, der har brug for  et kickstart til ayurveda og vil danne dig et indtryk af, hvad Indiens gamle helbredelsessystem […]
Fra14.200 kr.
Se detaljer
indien kadappuram ayurveda
Fuldkommen afslapning med ayurveda & yoga i Sydindien

KADAPPURAM AYURVEDA

Varighed - 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kochi, Indien
Kadappuram er det perfekte sted til fuldkommen afslapning med ayurveda og yoga. Når dagens ayurveda behandling og yogaklasse er forbi, kan du gå lange ture på den jomfruelige Nattika strand, spejde efter delfiner, der leger i brændingen, eller tage dig en svømmetur i bølgerne blå.
Fra16.500 kr.
Se detaljer
Annette yoga retreat kovalam
GRUPPEREJSE – 23. nov. – 8. dec. 2019 med Annette Tzfanya

AYURVEDA & YOGA RETREAT – samvær. nærvær. velvære.

16 dage
Tilgængelighed 23. nov. – 8. dec. 2019
Trivandrum, Indien
Giv dig selv nogle skønne og berigende uger ved Kovalam strand i Sydindien sammen med andre nysgerrige yoga udøvere. Annette Tzfanya er rejseleder og giver kyndig og understøttende undervisning i yoga og meditation, og uanset om du er nybegynder eller øvet, kan du være med, da Annette tager højde for dit […]
Fra20.400 kr.
Se detaljer
kerala magi rejser til Indien
En eventyrlig rejse – for hele familien!

KERALA MAGI

Varighed – 14 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kochi, Indien
Den perfekte tur til små og store, med en rigtig fin kombination af natur, kultur og badeferie. Afstandene er overkommelige og landskabet meget afvekslende – frodigt og med farven grøn i alle nuancer. Maden er himmelsk i Guds eget Land, hvor peberet gror og der er skønne, stemningsfulde indkvarteringsmuligheder. Kerala […]
Fra16.800 kr.
Se detaljer
GRUPPEREJSE med Copenhagen Yoga til Kovalam, Indien

YOGA & AYURVEDA RETREAT med Mette Ørum-Nielsen 25. jan. – 9. feb. 2020

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed 25. jan. – 9. feb. 2020
Trivandrum, Indien
Yoga & ayurveda retreat med Mette Ørum-Nielsen fra Copenhagen Yoga. Giv dig selv nogle skønne og berigende uger ved Kovalam strand i Sydindien sammen med andre nysgerrige yoga udøvere. Din ayurveda står Dr. Unni for på Agastyaa og Mette Ørum-Nielsen fra Copenhagen Yoga står får undervisning i yoga og meditation.
Fra23.300 kr.
Se detaljer
Indien Munnar individuel rejser til Indien
Indien

KARISMATISKE KERALA

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Kochi
Kerala, den frodige delstat i det sydvestlige Indien, rummer store naturoplevelser, fred og idyl. Fort Cochin der med sin lange historie har tiltrukket alverdens folkeslag og kulturer er udgangspunktet for denne rejse. Her ankom portugiseren Vasco da Gama og andre søfarere og satte hver deres præg på byen. Gamle bygninger […]
Fra16.400 kr.
Se detaljer
ayurveda yoga sarovaram
GRUPPEREJSE med Copenhagen Yoga. ALL INCLUSIVE!

YOGA & AYURVEDA RETREAT TIL SAROVARAM med Mette Ørum-Nielsen 7. – 22. nov. 2020

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed 7. – 22. nov. 2020
Trivandrum, Indien
Til dig der gerne vil fordybe dig i yoga, mantras og chants sammen med Mette Ørum-Nielsen, erfaren vejleder, som også har studeret ayurveda hos Dr. Vasant Lad i 12 år og leder og indehaver af Copenhagen Yoga.
Fra25.900 kr.
Se detaljer
Kerala Rejser til Indien
Indien

POETISKE KERALA

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Kozhikode
Vil I opleve et Kerala, hvor landsbylivet blomstrer og kun få turister finder hen? Der, hvor smukke kvinder i sarier morter kokosnødder til hjemmelavet curry, mens bøflerne tygger drøv ved høstakkene. I starter med at føle historiens vingesus i Kozhikode, den gamle ”City of Spices”. Herefter går turen ind i […]
Fra17.000 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien
Indien

DE BLÅ BJERGE OG TAMIL NADU MYSTIK

Varighed - 17 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Bangalore
Rejsen går længere end til dér, hvor peberet gror – den fører jer så langt ind i mystikkens og religionens verden, at I ikke vil tro jeres egne øjne! Skønhed, afslapning og frisk luft i de frodige bjerge. En enestående tur med damplokomotiv og vandreture på elefantstierne. Templer med farverige […]
Fra20.600 kr.
Se detaljer
India Kovalam Rejser til Indien
Nyd varmen og solen i Kerala, Sydindien

DEN STORE VINTERFLUGT

Varighed – 30 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Trivandrum, Indien
Vi giver jer mulighed for at undslippe mørke og snedriver og tilbyder jer “at overvintre” og samle ny energi i det skønne tropiske Kerala. Tilbuddet er jeres og lige til at plukke. Prisen er inklusiv fly t/r til Trivandrum og en måneds ophold på dejligt strandhotel. Som navnet så fint […]
Fra15.000 kr.
Se detaljer
Indien

TAMIL NADU OG TRANKEBAR – med tog gennem kolonitiden

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Chennai
En togtur gennem Tamil Nadus støvede røde sletter er en tidslomme, og her kan du genopleve den del af historien, der udspillede sig langs Coromandelkysten og som Danmark også tog del i. I vil også se et par af Sydindiens mest grandiose templer og besøge en berømt stenhuggerby, hvor det […]
Fra19.600 kr.
Se detaljer
ganesh