Tamil Nadus trolddomstempler og frodige Kerala - Rundrejse i Sydindien

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

TAMIL NADUS TROLDDOMSTEMPLER & FRODIGE KERALA – pilgrimme. naturreservater. strandliv

0
3 UGERS KULTUR TOUR DE FORCE
Fra27.700 kr.
3 UGERS KULTUR TOUR DE FORCE
Fra27.700 kr.
Dit navn*
Telefonnummer*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

6803

Hvorfor rejse med os?

  • Nyd godt af 30 års erfaring med unikke rejser til det indiske subkontinent
  • Vi kender både smutvejene og hvad der er en omvej værd
  • Du får professionel, kompetent og ærlig rådgivning

Har du spørgsmål?

Ring endelig – vi sidder klar ved telefonen alle hverdage kl. 10 – 16 og glæder os til at tale med dig.
Du kan også komme forbi til en kop te på Østerbro, eller booke et online møde.

33 117 117
mail@gracetours.com

21 dage
Året rundt
København
Chennai, Indien
Individuelt tilpasset rejse
Rundrejse

En tour de force i alt det bedste Sydindien har at byde sig til med af templer, badende elefanter, resterne af de gamle europæiske handelsstationer, husbåde der vugger gennem de frodige Backwaters og dovne dage på nogle af Indiens bedste strande. I får alt hvad hjertet begærer i oplevelser og eventyr.

LÆS MERE

I starter blidt med at akklimatisere ved Den Bengalske Bugt – og her venter Mahabalipurams smukke templer fra det 6. og 7. århundrede, opført under Pallavadynastiet. Sælsomt og magisk bruser bølgerne ind i det lille ’shore temple’, som tidens tand og havet nu gør krav på. I fortsætter ned langs Coromandel-kysten til den tidligere franske by, Pondicherry, og danskernes handelsstation, Trankebar. Herfra går rejsen vestover til de store tempelbyer inde i landet, ladet med religiøs mystik, hvor guderne lægges i seng med prompt og musik. Henover Western Ghats bjergryggen, som deler Tamil Nadu og Kerala, byder et stop i bjergene på et rigt dyreliv, inden I forsætter ned til det evige, grønne og frodige Kerala, hvor husbådene vugger på Backwaters’ sindrige system af kanaler og vandveje. I Østens Venedig, Kochi, slutter rejsen af med et par velfortjente dasedage ved stranden på Malabarkysten.

ESSENSEN AF REJSEN

TEMPLER, PILGRIMME & HELLIGE BYER.
UNIKT KUNSTHÅNDVÆRK.
GAMLE KOLONIBYER & HANDELSSTATIONER.
FRODIGE BACKWATERS & HUSBÅDSSEJLADS.
NATURRESERVATER & BADENDE ELEFANTER.
SOL, STRAND & HAV.

PROGRAM

DAG 1Afrejse Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse fra København m/flyskifte undervejs. Forplejning ombord er inkluderet.

DAG 2 – 5Chennai – Mahabalipuram: Land blidt og blødt ved Den Bengalske Bugt

Ved ankomsten til Chennai venter jeres chauffør, der kører jer den korte tur ned til Mahabalipuram, hvor I starter blidt med akklimatisering, tæt ved stranden nær små fiskerlejer. Byen har mange spændende stenhuggerværksteder, men er især kendt for templer og relieffer fra det 6. og 7. århundrede, hugget ud i klipper og stenblokke. “Ganges fødsel” er et gigantisk motiv, der fylder en hel klippevæg med et mylder af figurer.

Har I lyst til en udflugt eller to er Kancheepuram og Chennai tæt på og begge interessante i hver deres særegne udtryk.
Kancheepruam er den sydligste af Indiens syv hellige byer, et levende museum for ortodoks brahminsk livsstil og ligger knap 70 kilometer fra Mahabalipuram. I det 6. og 7. århundrede var Kancheepuram sæde for Pallavafyrsterne, der brugte Mahabalipuram som havneby. De vældige labyrintagtige templer er hele byer i sig selv. I besøger nogle af de mest berømte. Det gælder først og fremmest Ekambareswarar-templet med den 59 meter høje gopuram (porttårn), hvorfra I har en storslået udsigt over tempelkomplekset og Kancheepuram by. I besøger desuden templerne Vaikuntha Perumal og Kailashnath fra det 8. århundrede, der er bygget i tidlig dravidisk stil. Siden oldtiden har området også været center for silkehåndværk. Undervejs besøger I landsbyer, hvor silken tilvirkes, farves og væves til klæde.

Centret for den særlige sydindiske kultur er Chennai, hovedstad i delstaten Tamil Nadu – tamilernes oprindelige land. Chennai er vokset frem omkring Fort St. George, der er en gammel britisk fæstning grundlagt af East Asia Company i 1639. Indenfor voldene ligger St. Mary’s Church – den ældste anglikanske kirke i Asien. Byen har imidlertid langt ældre forløbere, som eksempelvis portugisisk San Thome, hvor apostlen St. Thomas efter sigende ligger begravet, og tempelbyen Mylapore med rødder tilbage til oldtiden. Madras er kendt for The Marina, byens lange sandstrand. Undervejs tilbage til Mahabalipuram kan I lægge vejen forbi krokodilleforskningscentret.

I overnatter i Mahabalipuram, morgenmad inkluderet.

DAG 6Mahabalipuram – Pondicherry: I kører ned langs kysten til den tidligere franske koloni Pondicherry

I kører ned langs coromandel-kysten til Pondicherry, der var i fransk besiddelse helt frem til 1954, 7 år efter at Indien opnåede deres selvstændighed. En velplanlagt by med brede gader, smukke strandpromenader og store villaer i fransk stil og en statue af Jean d’Arc. ’Alliance Francaise’ (det franske institut) gør stadigvæk meget for at holde den franske kultur i hævd. Byen var også hovedsæde for Vedisk kultur i oldtiden, hjemby for helgenen Agastyaa, og i dag et spirituelt center med verdenskendte yogacentrer som Sri Aurobindo Ashram og Ananda Ashram.

I bor midt den gamle ’white town’ omgivet af koloni-arkitektur, brede boulevarder og skønne cafeer. Tag en slentretur langs strandpromenaden ved solnedgang og gå over floden på opdagelse i den gamle ’black town’.

I overnatter i Pondicherry, morgenmad inkluderet.

DAG 7Pondicherry – Tiruvannamalai: Vidererejse til pilgrimsby

Chaufføren er klar ved daggry, og I rejser sydpå til pilgrimsbyen Tiruvannamalai. Her, blandt 100 andre templer, finder I Indiens største, Sri Arunachaleswarar, grundlagt i det 7. århundrede ved foden af det hellige bjerg. Det siges, at man vinder forladelse for sine synder ved at vandre om bjerget til fods. Besøgende fra hele verden kommer for at meditere i de fredfyldte omgivelser ved Maharishis ashram.

I overnatter i Tiruvannamalai, morgenmad inkluderet.

DAG 8Tiruvannamalai – Tanjore (Thanjavur): Bliv velsignet af tempelelefanten i Tanjore

I kører til Tanjore og bliver indkvarteret på et skønt hotel lige ned til floden. Om eftermiddagen bliver I taget med til Brihadeeswarar-templet, bygget omkring år 1010 af Rajaraja. Han var kendt som tilbeder af Shiva, og det fortælles, at Rajaraja led af spedalskhed, og at kuren for at komme af med sygdommen var at bygge et kæmpe tempel til Shiva. Det gjorde han – og da han badede i tempeldammen, blev han rask! Templet er på UNESCOs Verdensarvsliste over bevaringsværdige bygninger og er et fantastisk eksempel på den dravidiske tempelarkitektur – også for dem, der kan blive en anelse tempeltrætte! Efter jeres oplevelser i Brihadeeswarar templet skal I besøge fyrstens efterfølgere, der laver de fascinerende Tanjoremalerier. Også den imponerende samling af bronzeskulpturer ved paladset venter på jer.

I overnatter i Tanjore, morgenmad inkluderet.

DAG 9Tanjore – udflugt til Trankebar, Swami Malai og Dharasuram: Mod den gamle handelsstation i Trankebar

Heldagstur til Trankebar, den tidligere danske koloni. Den lille fiskerlandsby hed oprindeligt Tarangambadi, der betyder ”The Wave Village”. Men da danskerne i begyndelsen af det 17. århundrede ankom og gjorde stedet til én af deres vigtigste handelsstationer, døbte de byen Trankebar.

I dag er den tidligere koloni én af Asiens bedst bevarede fæstninger, og det skyldes ikke mindst Foreningen Trankebar, der blev stiftet i 2002 af en gruppe fynboer, der på en rejse til Trankebar, blev forfærdet over stedets forfald.

Gå gennem landsporten og tag en spadseretur ned ad Kongensgade, forbi Rehlings Gård til Ny Jerusalemkirken og Zionskirken. Fortsæt over Paradepladsen til Ove Gjeddes fæstning Dansborg. Her finder I også et lille museum (lukket om fredagen), som på dansk fortæller lidt om stedets historie.

På vejen tilbage besøger I Swamimalai med de traditionelle bronzestøberier. Tanjore er hovedområdet for bronzestøbning i Indien, og skulptørerne, der praktiserer bronzestøbning, er kendt over hele verden for deres kunst. Metoden, de bruger til deres bronzeafstøbninger, er kendt som ”lost wax method” og har igennem generationer været benyttet i arbejdet med bronzestøbninger. I besøger også Darasuram, hvor en pensioneret skolelærer gerne viser rundt, så selv de mest tempeltrætte bliver begejstrede. Hvis I har fået appetit på flere templer, kan I besøge Chidambaram.

I overnatter i Tanjore, morgenmad inkluderet. (I kan også vælge at overnatte i Trankebar).

DAG 10Tanjore – Trichy (Tiruchirapalli): Mod Rockfort templet

I kører til tempelbyen Trichy, også kaldet Tiruchirappalli, som er kendt for Rockfort templet Vadakku Tha. Byen har en meget lang historie, der går tilbage til flere århundreder før vor tidsregning, og imponerer med flotte bygninger og spektakulære templer.

I overnatter i Trichy, morgenmad inkluderet.

DAG 11Trichy – udflugt til Srirangam: Vishnutemplet ved den hellige flod Kaveri

I starter dagen med et besøg til Rockfort templet Vadakku Tha. Indien er nok det land i verden med den mest levende mytologi, og for hvert tempelbesøg bliver I klogere på den indiske gudeverden og religionsdyrkelse. En vandring op ad de 450 trappetrin, fører jer forbi en søjlehal fra 1600-tallet, der kan lejes til bryllupsceremonier, der ofte er en omfattende og ikke mindst bekostelig affære. Turen ad de stejle trapper, hugget ud i klippen, belønnes med en storslået udsigt over byen.

I kører videre til Srirangam, ved den hellige flod Kaveri, som er et vigtigt pilgrimsmål for de hinduer, der er tilhængere af guden Vishnu. Sri Ranganatha Swamy templet i Srirangam er kendt for sin samling af juveler.

I overnatter i Trichy, morgenmad inkluderet.

DAG 12Trichy – Madurai: Blandt pilgrimme i Tamil Nadus ældste by

I kører til Madurai, Tamil Nadus ældste by. Ifølge legenden berettes det, at Indra, gudernes konge, opførte et tempel til Shivas ære og omkring dette tempel en lotusformet by. På selve indvielsesdagen velsignede guden Shiva alle med Mathuram – guddommelig nektar – herefter blev byen kendt som Madurai, ”The City of Nectar”.

Om eftermiddagen bliver I taget med på bytur i Madurai og besøger det kolossale tempelkompleks, med de meget høje og rigt udsmykkede porttårne, malet i stærke farver. Templet hedder Menakshee templet, fordi det er indviet til gudinden Menakshee og hendes gemal Shiva. Skarer af pilgrimme, og den travle tempelbasar, gør templet til et sydende mylder, og ved den nordlige port kan man få lagt horoskop, få læst fremtiden i sine hænder eller lade sig kronrage, for sidenhen at skænke lokkerne til gudinden Parvati. Andre seværdigheder i Maduari er fyrstepaladset Nayak Tirumalai og den kunstige tempelsø. Det var i denne by, hvor en af Indiens største åndelige mestre, Ramana Maharshi, blev oplyst. Madurai rummer også spændende og farverige markedspladser med grøntsager, krydderier, ris, frugt, blomster og kød – og tørrede fisk om morgenen. Her er det spændende, at gå rundt og kigge og følge med i al den handel, der finder sted, mens I dufter til krydderierne. Det er en god idé at besøge tempelkomplekset igen om aftenen, for at overvære de ceremonier, der finder sted, når solen er gået ned. Tempelmusikere sidder på gulvet i en af de store haller, og tilhørerne sidder på en forhøjning ved søjlerne. Ved særlige lejligheder bliver processionen ledt af en tempelelefant, efterfulgt af en mennesketrukket vogn, med et stort fabeldyr overtrukket med sølv og dekoreret med blomsterkranse. Brahminerne modtager offergaver, og processionen bevæger sig med musikken gennem templet.

I overnatter i Madurai, morgenmad inkluderet.

DAG 13Madurai – Periyar/Thekkady: Betagende naturreservat med uforstyrret dyreliv

Fra sletten rejser I op til den bjergryg, Western Ghats, der danner en naturlig grænse mellem staterne Tamil Nadu og Kerala. Undervejs gør I holdt i Periyar – et betagende naturreservat i et bakket sølandskab med et rigt, uforstyrret dyreliv. Periyar nationalpark dækker et areal på ikke mindre end 780 km2, og det enorme reservat er kendt for bl.a. 246 fuglearter og mange af Indiens største pattedyr. Ved søen kan I støde på elefanter samt vilde grise og antiloper. I tørkeperioden har enkelte sågar været heldige at se tigre og leoparder ved søen.

I overnatter i Periyar/Thekkady, morgenmad inkluderet.

DAG 14Periyar/Thekkady: Oplev elefanter og krydderier

Ved solopgang begiver I jer ud på Periyarsøen for at opleve elefanter, der kommer for at drikke. I er nu nede, hvor peberet gror, og denne del af verden er stadig hovedproducent af nogle de vigtigste krydderier, heriblandt kardemomme, gurkemeje, ingefær, muskat, nellike og selvfølgelig peber.

Om eftermiddagen besøger I en krydderiplantage, hvor I vil gå en guidet tur. I får at se, hvordan Indiens velkendte krydderier gror og kan nyde de aromatiske omgivelser. Naturligvis kan I også købe krydderier med hjem – friskere fås de ikke.

I overnatter i Periyar/Thekkady, morgenmad inkluderet.

DAG 15Periyar/Thekkady – Backwaters: Mod den frodige stat Kerala og skøn sejlads med husbåd

Fra bjergene stiger I ned til den frodige stat Kerala, det magiske grønne land. Den komfortable husbåd ligger klar, og I bliver sejlet ind i de bagerste og sjældent besøgte kanaler på Keralas berømte “Backwaters”, som er et vidt forgrenet net af kanaler, der løber mellem fastlandet og det egentlige hav. I mageligt tempo tager I pulsen på landsbylivet langs bredderne. Kokken tilbereder frisklavede og velsmagende lokale retter ombord, og I overnatter under den fløjlsbløde stjernevrimmel.

I overnatter på husbåd, morgenmad og aftensmad inkluderet.

DAG 16Backwaters – Kochi: Vidererejse til Østens Venedig

Ved kajen i Alleppey venter bilen for at bringe jer til “Østens Venedig”, Kochi – en smeltedigel for portugisisk, hollandsk, engelsk, kinesisk og jødisk kultur.

Ved ankomsten indkvarteres I i Fort Cochin, den smukke fredede bydel. Byen Kochi udgøres af 15 landsbyer, der ligger spredt på øer og halvøer og er forbundet med broer og færger. Byen har i århundreder tiltrukket søfarende, der kom sejlende med monsunvindene for at købe krydderier som peber og gurkemeje på Malabarkysten. Kublai Khan bragte de kinesiske fiskenet til Kerala, ligesom portugiseren Vasco da Gama kom til Kochi og blev begravet, da han døde. Hollænderne byggede paladser, og endelig kom briterne. Kochi blev en kulturel smeltedigel med indflydelse fra kinesere, arabere, jøder og europæere.

Eftermiddagen er jeres egen – her er smukt og stemningsfuldt og altid en hyggelig café der frister med lækkerier, kunstgallerier, smukke paladser og spændende butikker.

I overnatter i Kochi.

DAG 17Kochi: Bytur & dansedrama

Om formiddagen møder jeres guide jer og sammen oplever I Kochi. I kan blandt andet besøge Vasco da Gamas grav i Skt. Francis, den første europæiske kirke i Indien. Derefter kan turen gå til peberbyen Mattancherry med Jødegaden og Pardesi Synagogen. I kan se de smukke fresker i maharajapaladset Dutch Palace, og ved de fascinerende kinesiske fiskenet kan I spise jer mætte i friskfangede kæmperejer tilberedt ved en af de små boder. I lægger det endelige program sammen med jeres guide, og der er plads til at improvisere undervejs.

Om aftenen venter en forestilling med Kathakali, et klassisk malabarisk dansedrama, som oprindelig var en tempeldans med elementer af yoga og ayurveda. I er velkomne til at komme før forestillingen og opleve danserne lægge deres tunge make-up.

I overnatter i Kochi, morgenmad inkluderet.

DAG 18Kochi – Kovalam: Afslapning og badeferie på Kovalam strand

I kører ned langs kysten til Kovalam og bliver indlogeret direkte ved stranden.

Overalt i Indien er ayurveda, den traditionelle naturhelbredelse, udbredt, og i Kerala er man særlig dygtig til ayurvedisk massage med naturlige, aromatiske olier, der både gør sjæl og legeme godt. Denne massageform er brugt i over 1000 år til at helbrede alt fra gigt til migræne. Vi kan give jer kontakten til den bedste klinik i byen.

I overnatter i Kovalam, morgenmad inkluderet.

DAG 19Kovalam: Udflugt til Padmanabhapuram

Udflugt til træpaladset Padmanabhapuram, der med sin sofistikerede og elegante arkitektur og smukke beliggenhed i naturen er Sydindiens mest indtagende fyrsteresidens. Er I heldige, får I adgang til tårnet, og i det flakkende skær fra lamper kan I se de velbevarede fresker.

I overnatter i Kovalam, morgenmad inkluderet.

DAG 20Kovalam: Udflugt til Trivandrum

I besøger flere templer og markedspladser i Trivandrum (ca. en halv times kørsel fra Kovalam strand), den hellige slanges by og hovedstad for delstaten Kerala. Det bedste tempel for ikke-hinduer at besøge er Attakultemplet (puja foretages kl. ca. 17.00).

I overnatter i Kovalam, morgenmad inkluderet.

DAG 21Hjemrejse Trivandrum – København

Så går turen hjemad igen med bagagen fuld af oplevelser og indtryk.

eyJtYXBfb3B0aW9ucyI6eyJjZW50ZXJfbGF0IjoiOC41MjQxMzkxMDAwMDAwMDEiLCJjZW50ZXJfbG5nIjoiNzYuOTM2NjM3NjAwMDAwMDQiLCJ6b29tIjo1LCJtYXBfdHlwZV9pZCI6IlRFUlJBSU4iLCJmaXRfYm91bmRzIjpmYWxzZSwiZHJhZ2dhYmxlIjp0cnVlLCJzY3JvbGxfd2hlZWwiOnRydWUsImRpc3BsYXlfNDVfaW1hZ2VyeSI6IiIsIm1hcmtlcl9kZWZhdWx0X2ljb24iOiJodHRwczpcL1wvZ3JhY2V0b3Vycy5jb21cL3dwLWNvbnRlbnRcL3VwbG9hZHNcLzIwMThcLzAzXC9nYW5lc2hhLTE2MTAwMl82NDAtNS5wbmciLCJpbmZvd2luZG93X3NldHRpbmciOiIiLCJpbmZvd2luZG93X2JvdW5jZV9hbmltYXRpb24iOiIiLCJpbmZvd2luZG93X2Ryb3BfYW5pbWF0aW9uIjpmYWxzZSwiY2xvc2VfaW5mb3dpbmRvd19vbl9tYXBfY2xpY2siOmZhbHNlLCJpbmZvd2luZG93X3NraW4iOiIiLCJkZWZhdWx0X2luZm93aW5kb3dfb3BlbiI6ZmFsc2UsImluZm93aW5kb3dfb3Blbl9ldmVudCI6ImNsaWNrIiwiZnVsbF9zY3JlZW5fY29udHJvbCI6dHJ1ZSwic2VhcmNoX2NvbnRyb2wiOnRydWUsInpvb21fY29udHJvbCI6dHJ1ZSwibWFwX3R5cGVfY29udHJvbCI6dHJ1ZSwic3RyZWV0X3ZpZXdfY29udHJvbCI6dHJ1ZSwiZnVsbF9zY3JlZW5fY29udHJvbF9wb3NpdGlvbiI6IlRPUF9SSUdIVCIsInNlYXJjaF9jb250cm9sX3Bvc2l0aW9uIjoiVE9QX0xFRlQiLCJ6b29tX2NvbnRyb2xfcG9zaXRpb24iOiJUT1BfTEVGVCIsIm1hcF90eXBlX2NvbnRyb2xfcG9zaXRpb24iOiJUT1BfUklHSFQiLCJtYXBfdHlwZV9jb250cm9sX3N0eWxlIjoiSE9SSVpPTlRBTF9CQVIiLCJzdHJlZXRfdmlld19jb250cm9sX3Bvc2l0aW9uIjoiVE9QX0xFRlQiLCJtYXBfY29udHJvbCI6dHJ1ZSwibWFwX2NvbnRyb2xfc2V0dGluZ3MiOmZhbHNlLCJtYXBfem9vbV9hZnRlcl9zZWFyY2giOjYsIndpZHRoIjoiIiwiaGVpZ2h0IjoiNDAwIn0sInBsYWNlcyI6W3siaWQiOiIxIiwidGl0bGUiOiJUcml2YW5kcnVtIiwiYWRkcmVzcyI6IlRyaXZhbmRydW0sIEtlcmFsYSwgSW5kaWEiLCJzb3VyY2UiOiJtYW51YWwiLCJjb250ZW50IjoiVHJpdmFuZHJ1bSIsImxvY2F0aW9uIjp7Imljb24iOiJodHRwczpcL1wvZ3JhY2V0b3Vycy5jb21cL3dwLWNvbnRlbnRcL3VwbG9hZHNcLzIwMThcLzAzXC9nYW5lc2hhLTE2MTAwMl82NDAtNS5wbmciLCJsYXQiOiI4LjUyNDEzOTEwMDAwMDAwMSIsImxuZyI6Ijc2LjkzNjYzNzYwMDAwMDA0IiwiY2l0eSI6IlRoaXJ1dmFuYW50aGFwdXJhbSIsInN0YXRlIjoiS2VyYWxhIiwiY291bnRyeSI6IkluZGlhIiwib25jbGlja19hY3Rpb24iOiJtYXJrZXIiLCJyZWRpcmVjdF9jdXN0b21fbGluayI6IiIsIm1hcmtlcl9pbWFnZSI6IiIsIm9wZW5fbmV3X3RhYiI6InllcyIsInBvc3RhbF9jb2RlIjoiIiwiZHJhZ2dhYmxlIjpmYWxzZSwiaW5mb3dpbmRvd19kZWZhdWx0X29wZW4iOmZhbHNlLCJhbmltYXRpb24iOiJCT1VOQ0UiLCJpbmZvd2luZG93X2Rpc2FibGUiOnRydWUsInpvb20iOjUsImV4dHJhX2ZpZWxkcyI6IiJ9LCJjYXRlZ29yaWVzIjpbXSwiY3VzdG9tX2ZpbHRlcnMiOiIifSx7ImlkIjoiMiIsInRpdGxlIjoiQ2hlbm5haSIsImFkZHJlc3MiOiJDaGVubmFpLCBUYW1pbCBOYWR1LCBJbmRpYSIsInNvdXJjZSI6Im1hbnVhbCIsImNvbnRlbnQiOiJDaGVubmFpIiwibG9jYXRpb24iOnsiaWNvbiI6Imh0dHBzOlwvXC9ncmFjZXRvdXJzLmNvbVwvd3AtY29udGVudFwvdXBsb2Fkc1wvMjAxOFwvMDNcL2dhbmVzaGEtMTYxMDAyXzY0MC01LnBuZyIsImxhdCI6IjEzLjA4MjY4MDIiLCJsbmciOiI4MC4yNzA3MTg0MDAwMDAwOCIsImNpdHkiOiJDaGVubmFpIiwic3RhdGUiOiJUYW1pbCBOYWR1IiwiY291bnRyeSI6IkluZGlhIiwib25jbGlja19hY3Rpb24iOiJtYXJrZXIiLCJyZWRpcmVjdF9jdXN0b21fbGluayI6IiIsIm1hcmtlcl9pbWFnZSI6IiIsIm9wZW5fbmV3X3RhYiI6InllcyIsInBvc3RhbF9jb2RlIjoiIiwiZHJhZ2dhYmxlIjpmYWxzZSwiaW5mb3dpbmRvd19kZWZhdWx0X29wZW4iOmZhbHNlLCJhbmltYXRpb24iOiJCT1VOQ0UiLCJpbmZvd2luZG93X2Rpc2FibGUiOnRydWUsInpvb20iOjUsImV4dHJhX2ZpZWxkcyI6IiJ9LCJjYXRlZ29yaWVzIjpbXSwiY3VzdG9tX2ZpbHRlcnMiOiIifSx7ImlkIjoiNCIsInRpdGxlIjoiS292YWxhbSIsImFkZHJlc3MiOiJLb3ZhbGFtLCBLZXJhbGEsIEluZGlhIiwic291cmNlIjoibWFudWFsIiwiY29udGVudCI6IktvdmFsYW0iLCJsb2NhdGlvbiI6eyJpY29uIjoiaHR0cHM6XC9cL2dyYWNldG91cnMuY29tXC93cC1jb250ZW50XC91cGxvYWRzXC8yMDE4XC8wM1wvZ2FuZXNoYS0xNjEwMDJfNjQwLTUucG5nIiwibGF0IjoiOC40MDAzOTg0IiwibG5nIjoiNzYuOTc4NzA3NiIsImNpdHkiOiJLb3ZhbGFtIiwic3RhdGUiOiJLZXJhbGEiLCJjb3VudHJ5IjoiSW5kaWEiLCJvbmNsaWNrX2FjdGlvbiI6Im1hcmtlciIsInJlZGlyZWN0X2N1c3RvbV9saW5rIjoiIiwibWFya2VyX2ltYWdlIjoiIiwib3Blbl9uZXdfdGFiIjoieWVzIiwicG9zdGFsX2NvZGUiOiIiLCJkcmFnZ2FibGUiOmZhbHNlLCJpbmZvd2luZG93X2RlZmF1bHRfb3BlbiI6ZmFsc2UsImFuaW1hdGlvbiI6IkJPVU5DRSIsImluZm93aW5kb3dfZGlzYWJsZSI6dHJ1ZSwiem9vbSI6NSwiZXh0cmFfZmllbGRzIjoiIn0sImNhdGVnb3JpZXMiOltdLCJjdXN0b21fZmlsdGVycyI6IiJ9LHsiaWQiOiI3IiwidGl0bGUiOiJLb2NoaW4iLCJhZGRyZXNzIjoiS29jaGksIEtlcmFsYSwgSW5kaWEiLCJzb3VyY2UiOiJtYW51YWwiLCJjb250ZW50IjoiS29jaGluIiwibG9jYXRpb24iOnsiaWNvbiI6Imh0dHBzOlwvXC9ncmFjZXRvdXJzLmNvbVwvd3AtY29udGVudFwvdXBsb2Fkc1wvMjAxOFwvMDNcL2dhbmVzaGEtMTYxMDAyXzY0MC01LnBuZyIsImxhdCI6IjkuOTMxMjMyOCIsImxuZyI6Ijc2LjI2NzMwNDEwMDAwMDA1IiwiY2l0eSI6IktvY2hpIiwic3RhdGUiOiJLZXJhbGEiLCJjb3VudHJ5IjoiSW5kaWEiLCJvbmNsaWNrX2FjdGlvbiI6Im1hcmtlciIsInJlZGlyZWN0X2N1c3RvbV9saW5rIjoiIiwibWFya2VyX2ltYWdlIjoiIiwib3Blbl9uZXdfdGFiIjoieWVzIiwicG9zdGFsX2NvZGUiOiIiLCJkcmFnZ2FibGUiOmZhbHNlLCJpbmZvd2luZG93X2RlZmF1bHRfb3BlbiI6ZmFsc2UsImFuaW1hdGlvbiI6IkJPVU5DRSIsImluZm93aW5kb3dfZGlzYWJsZSI6dHJ1ZSwiem9vbSI6NSwiZXh0cmFfZmllbGRzIjoiIn0sImNhdGVnb3JpZXMiOltdLCJjdXN0b21fZmlsdGVycyI6IiJ9LHsiaWQiOiI3OSIsInRpdGxlIjoiTWFoYWJhbGlwdXJhbSIsImFkZHJlc3MiOiJNYWhhYmFsaXB1cmFtLCBUYW1pbCBOYWR1LCBJbmRpYSIsInNvdXJjZSI6Im1hbnVhbCIsImNvbnRlbnQiOiJNYWhhYmFsaXB1cmFtIiwibG9jYXRpb24iOnsiaWNvbiI6Imh0dHBzOlwvXC9ncmFjZXRvdXJzLmNvbVwvd3AtY29udGVudFwvdXBsb2Fkc1wvMjAxOFwvMDNcL2dhbmVzaGEtMTYxMDAyXzY0MC01LnBuZyIsImxhdCI6IjEyLjYyNjkyNyIsImxuZyI6IjgwLjE5MjcxMDkwMDAwMDA3IiwiY2l0eSI6Ik1haGFiYWxpcHVyYW0iLCJzdGF0ZSI6IlRhbWlsIE5hZHUiLCJjb3VudHJ5IjoiSW5kaWEiLCJvbmNsaWNrX2FjdGlvbiI6Im1hcmtlciIsInJlZGlyZWN0X2N1c3RvbV9saW5rIjoiIiwibWFya2VyX2ltYWdlIjoiIiwib3Blbl9uZXdfdGFiIjoieWVzIiwicG9zdGFsX2NvZGUiOiI2MDMxMDQiLCJkcmFnZ2FibGUiOmZhbHNlLCJpbmZvd2luZG93X2RlZmF1bHRfb3BlbiI6ZmFsc2UsImFuaW1hdGlvbiI6IkJPVU5DRSIsImluZm93aW5kb3dfZGlzYWJsZSI6dHJ1ZSwiem9vbSI6NSwiZXh0cmFfZmllbGRzIjoiIn0sImNhdGVnb3JpZXMiOltdLCJjdXN0b21fZmlsdGVycyI6IiJ9LHsiaWQiOiI4MiIsInRpdGxlIjoiUG9uZGljaGVycnkiLCJhZGRyZXNzIjoiUG9uZGljaGVycnksIFB1ZHVjaGVycnksIEluZGlhIiwic291cmNlIjoibWFudWFsIiwiY29udGVudCI6IlBvbmRpY2hlcnJ5IiwibG9jYXRpb24iOnsiaWNvbiI6Imh0dHBzOlwvXC9ncmFjZXRvdXJzLmNvbVwvd3AtY29udGVudFwvdXBsb2Fkc1wvMjAxOFwvMDNcL2dhbmVzaGEtMTYxMDAyXzY0MC01LnBuZyIsImxhdCI6IjExLjkxMzg1OTgiLCJsbmciOiI3OS44MTQ0NzIxOTk5OTk5NSIsImNpdHkiOiJQdWR1Y2hlcnJ5Iiwic3RhdGUiOiJQdWR1Y2hlcnJ5IiwiY291bnRyeSI6IkluZGlhIiwib25jbGlja19hY3Rpb24iOiJtYXJrZXIiLCJyZWRpcmVjdF9jdXN0b21fbGluayI6IiIsIm1hcmtlcl9pbWFnZSI6IiIsIm9wZW5fbmV3X3RhYiI6InllcyIsInBvc3RhbF9jb2RlIjoiIiwiZHJhZ2dhYmxlIjpmYWxzZSwiaW5mb3dpbmRvd19kZWZhdWx0X29wZW4iOmZhbHNlLCJhbmltYXRpb24iOiJCT1VOQ0UiLCJpbmZvd2luZG93X2Rpc2FibGUiOnRydWUsInpvb20iOjUsImV4dHJhX2ZpZWxkcyI6IiJ9LCJjYXRlZ29yaWVzIjpbXSwiY3VzdG9tX2ZpbHRlcnMiOiIifSx7ImlkIjoiODMiLCJ0aXRsZSI6IlRpcnV2YW5uYW1hbGFpIiwiYWRkcmVzcyI6IlRpcnV2YW5uYW1hbGFpLCBUYW1pbCBOYWR1LCBJbmRpYSIsInNvdXJjZSI6Im1hbnVhbCIsImNvbnRlbnQiOiJUaXJ1dmFubmFtYWxhaSIsImxvY2F0aW9uIjp7Imljb24iOiJodHRwczpcL1wvZ3JhY2V0b3Vycy5jb21cL3dwLWNvbnRlbnRcL3VwbG9hZHNcLzIwMThcLzAzXC9nYW5lc2hhLTE2MTAwMl82NDAtNS5wbmciLCJsYXQiOiIxMi4yMjUyODQxIiwibG5nIjoiNzkuMDc0Njk1NyIsImNpdHkiOiJUaXJ1dmFubmFtYWxhaSIsInN0YXRlIjoiVGFtaWwgTmFkdSIsImNvdW50cnkiOiJJbmRpYSIsIm9uY2xpY2tfYWN0aW9uIjoibWFya2VyIiwicmVkaXJlY3RfY3VzdG9tX2xpbmsiOiIiLCJtYXJrZXJfaW1hZ2UiOiIiLCJvcGVuX25ld190YWIiOiJ5ZXMiLCJwb3N0YWxfY29kZSI6IiIsImRyYWdnYWJsZSI6ZmFsc2UsImluZm93aW5kb3dfZGVmYXVsdF9vcGVuIjpmYWxzZSwiYW5pbWF0aW9uIjoiQk9VTkNFIiwiaW5mb3dpbmRvd19kaXNhYmxlIjp0cnVlLCJ6b29tIjo1LCJleHRyYV9maWVsZHMiOiIifSwiY2F0ZWdvcmllcyI6W10sImN1c3RvbV9maWx0ZXJzIjoiIn0seyJpZCI6Ijg0IiwidGl0bGUiOiJUYW5qb3JlIiwiYWRkcmVzcyI6IlRhbmpvcmUsIFRhbWlsIE5hZHUsIEluZGlhIiwic291cmNlIjoibWFudWFsIiwiY29udGVudCI6IlRhbmpvcmUiLCJsb2NhdGlvbiI6eyJpY29uIjoiaHR0cHM6XC9cL2dyYWNldG91cnMuY29tXC93cC1jb250ZW50XC91cGxvYWRzXC8yMDE4XC8wM1wvZ2FuZXNoYS0xNjEwMDJfNjQwLTUucG5nIiwibGF0IjoiMTAuNzg2OTk5NCIsImxuZyI6Ijc5LjEzNzgyNzM5OTk5OTk5IiwiY2l0eSI6IlRoYW5qYXZ1ciIsInN0YXRlIjoiVGFtaWwgTmFkdSIsImNvdW50cnkiOiJJbmRpYSIsIm9uY2xpY2tfYWN0aW9uIjoibWFya2VyIiwicmVkaXJlY3RfY3VzdG9tX2xpbmsiOiIiLCJtYXJrZXJfaW1hZ2UiOiIiLCJvcGVuX25ld190YWIiOiJ5ZXMiLCJwb3N0YWxfY29kZSI6IiIsImRyYWdnYWJsZSI6ZmFsc2UsImluZm93aW5kb3dfZGVmYXVsdF9vcGVuIjpmYWxzZSwiYW5pbWF0aW9uIjoiQk9VTkNFIiwiaW5mb3dpbmRvd19kaXNhYmxlIjp0cnVlLCJ6b29tIjo1LCJleHRyYV9maWVsZHMiOiIifSwiY2F0ZWdvcmllcyI6W10sImN1c3RvbV9maWx0ZXJzIjoiIn0seyJpZCI6Ijg1IiwidGl0bGUiOiJUcmFua2ViYXIiLCJhZGRyZXNzIjoiVHJhbnF1ZWJhciwgVGFtaWwgTmFkdSwgSW5kaWEiLCJzb3VyY2UiOiJtYW51YWwiLCJjb250ZW50IjoiVHJhbmtlYmFyIiwibG9jYXRpb24iOnsiaWNvbiI6Imh0dHBzOlwvXC9ncmFjZXRvdXJzLmNvbVwvd3AtY29udGVudFwvdXBsb2Fkc1wvMjAxOFwvMDNcL2dhbmVzaGEtMTYxMDAyXzY0MC01LnBuZyIsImxhdCI6IjExLjAyOTAzNzMiLCJsbmciOiI3OS44NTA2ODE1MDAwMDAwNiIsImNpdHkiOiJUaGFyYW5nYW1iYWRpIiwic3RhdGUiOiJUYW1pbCBOYWR1IiwiY291bnRyeSI6IkluZGlhIiwib25jbGlja19hY3Rpb24iOiJtYXJrZXIiLCJyZWRpcmVjdF9jdXN0b21fbGluayI6IiIsIm1hcmtlcl9pbWFnZSI6IiIsIm9wZW5fbmV3X3RhYiI6InllcyIsInBvc3RhbF9jb2RlIjoiNjA5MzEzIiwiZHJhZ2dhYmxlIjpmYWxzZSwiaW5mb3dpbmRvd19kZWZhdWx0X29wZW4iOmZhbHNlLCJhbmltYXRpb24iOiJCT1VOQ0UiLCJpbmZvd2luZG93X2Rpc2FibGUiOnRydWUsInpvb20iOjUsImV4dHJhX2ZpZWxkcyI6IiJ9LCJjYXRlZ29yaWVzIjpbXSwiY3VzdG9tX2ZpbHRlcnMiOiIifSx7ImlkIjoiODgiLCJ0aXRsZSI6IlRyaWNoeSIsImFkZHJlc3MiOiJUcmljaHksIFRhbWlsIE5hZHUsIEluZGlhIiwic291cmNlIjoibWFudWFsIiwiY29udGVudCI6IlRyaWNoeSIsImxvY2F0aW9uIjp7Imljb24iOiJodHRwczpcL1wvZ3JhY2V0b3Vycy5jb21cL3dwLWNvbnRlbnRcL3VwbG9hZHNcLzIwMThcLzAzXC9nYW5lc2hhLTE2MTAwMl82NDAtNS5wbmciLCJsYXQiOiIxMC43OTA0ODMzIiwibG5nIjoiNzguNzA0NjcyNTAwMDAwMDIiLCJjaXR5IjoiVGlydWNoaXJhcHBhbGxpIiwic3RhdGUiOiJUYW1pbCBOYWR1IiwiY291bnRyeSI6IkluZGlhIiwib25jbGlja19hY3Rpb24iOiJtYXJrZXIiLCJyZWRpcmVjdF9jdXN0b21fbGluayI6IiIsIm1hcmtlcl9pbWFnZSI6IiIsIm9wZW5fbmV3X3RhYiI6InllcyIsInBvc3RhbF9jb2RlIjoiIiwiZHJhZ2dhYmxlIjpmYWxzZSwiaW5mb3dpbmRvd19kZWZhdWx0X29wZW4iOmZhbHNlLCJhbmltYXRpb24iOiJCT1VOQ0UiLCJpbmZvd2luZG93X2Rpc2FibGUiOnRydWUsInpvb20iOjUsImV4dHJhX2ZpZWxkcyI6IiJ9LCJjYXRlZ29yaWVzIjpbXSwiY3VzdG9tX2ZpbHRlcnMiOiIifSx7ImlkIjoiODkiLCJ0aXRsZSI6IlRoZWtrYWR5IiwiYWRkcmVzcyI6IlRoZWtrYWR5LCBLZXJhbGEsIEluZGlhIiwic291cmNlIjoibWFudWFsIiwiY29udGVudCI6IlRoZWtrYWR5IiwibG9jYXRpb24iOnsiaWNvbiI6Imh0dHBzOlwvXC9ncmFjZXRvdXJzLmNvbVwvd3AtY29udGVudFwvdXBsb2Fkc1wvMjAxOFwvMDNcL2dhbmVzaGEtMTYxMDAyXzY0MC01LnBuZyIsImxhdCI6IjkuNTgzOTIwMyIsImxuZyI6Ijc3LjExODI5MzE5OTk5OTkzIiwiY2l0eSI6IlBlcml5YXIiLCJzdGF0ZSI6IktlcmFsYSIsImNvdW50cnkiOiJJbmRpYSIsIm9uY2xpY2tfYWN0aW9uIjoibWFya2VyIiwicmVkaXJlY3RfY3VzdG9tX2xpbmsiOiIiLCJtYXJrZXJfaW1hZ2UiOiIiLCJvcGVuX25ld190YWIiOiJ5ZXMiLCJwb3N0YWxfY29kZSI6IiIsImRyYWdnYWJsZSI6ZmFsc2UsImluZm93aW5kb3dfZGVmYXVsdF9vcGVuIjpmYWxzZSwiYW5pbWF0aW9uIjoiQk9VTkNFIiwiaW5mb3dpbmRvd19kaXNhYmxlIjp0cnVlLCJ6b29tIjo1LCJleHRyYV9maWVsZHMiOiIifSwiY2F0ZWdvcmllcyI6W10sImN1c3RvbV9maWx0ZXJzIjoiIn1dLCJzdHlsZXMiOiIiLCJsaXN0aW5nIjoiIiwibWFya2VyX2NsdXN0ZXIiOiIiLCJtYXBfcHJvcGVydHkiOnsibWFwX2lkIjoiMzciLCJkZWJ1Z19tb2RlIjpmYWxzZX19

PRIS

27.700 kr. for 21 dage

Per person i delt dobbeltværelse
Valgfri afrejsedato året rundt
Individuelt tilpasset rejse som kan designes efter dine behov og drømme

Alle priser er fra-priser, afhængig af om der er ledig plads på fly & hotel på bookingtidspunktet

Alt dette er inkluderet i rejsen:

  • Fly København – Chennai // Trivandrum – København på økonomiklasse inkl. skatter & afgifter pt
  • 20 nætter på pæne turistklasse hoteller med morgenmad
  • Al transport i egen bil med chauffør
  • Sightseeingturene er inklusiv entréer og engelsktalende lokalguide
  • Pris er eksklusiv:Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.
  • Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.
Ganesh