Tamil Nadus trolddomstempler og frodige Kerala - Rundrejse i Sydindien

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

TAMIL NADUS TROLDDOMSTEMPLER OG FRODIGE KERALA

0
Indien
Fra20.100 kr.
Indien
Fra20.100 kr.
Dit navn*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

3322
Varighed - 21 dage
Tilgængelighed - Året rundt
København
Chennai
Rejseform - Kulturrejse
Rejsetype - Individuel rejse
Start blidt med akklimatisering og oplev de smukke templer ved Mahabalipuram fra det 6. og 7. århundrede opført under Pallavadynastiet.

Ned langs Coromandelkysten til den tidligere franske by, Pondicherry og danskernes handelsstation, Trankebar. Inde i landet venter tempelbyerne med religiøs mystik.

Og forude venter bjergene med et rigt dyreliv, og endelig det evige, grønne og frodige Kerala med backwaters, besøg i Østens Venedig, Kochi og strand på Malabarkysten.

TAMIL NADUS TROLDDOMSTEMPLER OG FRODIGE KERALA

PROGRAM

1. DAGAfrejse Danmark - klar til nye eventyr

Afrejse fra København.

2. - 5. DAGMahabalipuram: dagene til afslapning langs den Bengalske Bugt

I starter blidt med akklimatisering i Mahabalipuram tæt ved stranden nær små fiskerlejer. Byen har mange spændende stenhuggerværksteder, men den er især kendt for templer og relieffer fra det 6. og 7. århundrede, hugget ud i klipper og stenblokke. “Ganges fødsel” er et gigantisk motiv, der fylder en hel klippevæg med et mylder af figurer.

Kancheepuram, den sydligste af Indiens syv hellige byer og et levende museum for ortodoks brahminsk livsstil, ligger kun knap 70 kilometer fra Chennai. I det 6. og 7. århundrede var Kancheepuram sæde for Pallavafyrsterne, der brugte Mahabalipuram som havneby. De vældige labyrintagtige templer er hele byer i sig selv. I besøger nogle af de mest berømte. Det gælder først og fremmest Ekambareswarar templet med den 59 meter høje gopuram (porttårn), hvorfra man har en storslået udsigt over tempelkomplekset og Kancheepuram by. I besøger desuden templerne Vaikuntha Perumal og Kailashnath fra det 8. århundrede, der er bygget i tidlig dravidisk stil. Siden oldtiden har området også været center for silkehåndværk. Undervejs besøger I landsbyer, hvor silken tilvirkes, farves og væves til klæde.

Centret for den særlige sydindiske kultur er Chennai, hovedstad i delstaten Tamil Nadu – tamilernes oprindelige land. Chennai er vokset frem omkring Fort St. George, der er en gammel britisk fæstning grundlagt af East Asia Company i 1639. Indenfor voldene ligger St. Mary’s Church – den ældste anglikanske kirke i Asien. Byen har imidlertid langt ældre forløbere, som eksempelvis portugisisk San Thome, hvor apostlen St. Thomas efter sigende ligger begravet, og tempelbyen Mylapore med rødder tilbage til oldtiden. Madras er kendt for The Marina, byens lange sandstrand. Undervejs tilbage til Mahabalipuram kan I lægge vejen forbi krokodilleforskningscentret.

6.DAGMahabalipuram - Pondicherry: I kører mod den tidligere franske koloni Pondicherry

I dag køres I til den tidligere franske koloni Pondicherry på et besøg. Her finder man Sri Aurobindo Ashram, det franske kvarter og Auroville, der danner ramme om et internationalt futuristisk idealsamfund, centreret omkring den enorme meditationskuppel Matri Mandir.

7. DAGPondicherry - Tiruvannamalai: vidererejse til pilgrimsby

Chaufføren er klar ved daggry, og I rejser sydpå til pilgrimsbyen Tiruvannamalai. Her blandt 100 andre templer finder I Indiens største, Sri Arunachaleswarar, grundlagt i det 7. århundrede ved foden af det hellige bjerg. Det siges, at man vinder forladelse for sine synder ved at vandre om bjerget til fods. Besøgende fra hele verden kommer for at meditere i de fredfyldte omgivelser ved Maharishis ashram.

8. DAGTiruvannamalai - Tanjore (Thanjavur): tempelelefant i Tanjore

I køres til Tanjore og indkvateres på en skønt hotel lige ned til folden. Om eftermiddagen tages I med til Brihadeeswarar templet bygget omkring år 1010 af Rajaraja. Han var kendt som tilbeder af Shiva, og det fortælles, at Rajaraja led af spedalskhed, og at kuren for at komme af med sygdommen var at bygge et kæmpe tempel til Shiva. Det gjorde han – og da han badede i tempeldammen, blev han rask! Templet er på UNESCOs Verdensarvsliste over bevaringsværdige bygninger og er et fantastisk eksempel på den dravidiske tempelarkitektur – også for dem, der kan blive en anelse tempeltrætte! Efter jeres oplevelser i Brihadeeswarar templet skal I besøge fyrstens efterfølgere, der laver de fascinerende Tanjoremalerier. Også den imponerende samling af bronzeskulpturer ved paladset venter på jer.

9. DAGTanjore - udflugt til Trankebar, Swami Malai og Dharasuram: Mod den gamle handelsstation i Trankebar

Heldagstur til Asiens bedst bevarede kolonifæstning, Dansborgfortet. Trankebar, den tidligere danske koloni blev grundlagt i det 16. århundrede. Gå gennem landsporten og tag en spadseretur ned ad Kongensgade, forbi Rehlings Gård til Ny Jerusalemkirken og Zionskirken. Fortsæt over Paradepladsen til Ove Gjeddes fæstning Dansborg. På vejen tilbage besøger I Swamimalai med de traditionelle bronzestøberier. Tanjore er hovedområdet for bronzestøbning i Indien og skulptørerne, der praktiserer bronzestøbning er kendt over hele verden for deres kunst. Metoden, de bruger til deres bronzeafstøbninger, er kendt som ”lost wax method” og har igennem generationer været benyttet i arbejdet med bronzestøbninger. I besøger også Darasuram, hvor en pensioneret skolelærer gerne viser rundt, så selv de mest tempeltrætte bliver begejstrede. Hvis I har fået appetit på flere templer, kan I besøge Chidambaram. (I kan også vælge at overnatte i Trankebar).

10. DAGTanjore - Trichy (Tiruchirapalli): Mod Rock Forttemplet

I kører til tempelbyen Trichy, også kaldet Tiruchirappalli, som er kendt for Rock Fort templet Vadakku Tha. Turen ad stejle trapper hugget ud i klippen belønnes med en storslået udsigt over byen.

11. DAGTrichy - udflugt til Srirangam: Vishnutemplet ved den hellige flod Kaveri

Heldagsudflugt til Srirangam ved den hellige Kaveriflod. Sri Ranganatha Swamy templet er et vigtigt pilgrimsmål for de hinduer, der er tilhængere af Vishnu. Templet er kendt for sin samling af juveler.

12. DAGTrichy - Madurai: blandt pilgrimme i Tamil Nadus ældste by

Det kolossale tempelkompleks i Madurai er i høj grad værd at besøge. Indgang til templet er gennem de meget høje og rigt udsmykkede porttårne, der er bemalet i stærke farver. Templet kaldes Menakshee templet, fordi det er indviet til gudinden Meenakshi og hendes gemal Shiva. Skarer af pilgrimme og den travle tempelbasar gør templet til et sydende mylder, og ved den nordlige port kan man lade sig kronrage for siden hen at skænke lokkerne til gudinden, få lagt horoskop eller læst hænder. Andre seværdigheder i Madurai er Tirumalai Nayak fyrstepaladset og den kunstige tempelsø.
Om aftenen overværes tempelceremonien i Menakshee templet, hvor en procession af præster ledsager gudinden ind i gemalens sovekammer.

13. DAGMadurai - Periyar/Thekkady: betagende naturreservat med uforstyrret dyreliv

Fra sletten rejser I op til den bjergryg, der danner en naturlig grænse mellem staterne Tamil Nadu og Kerala. Undervejs gør I holdt i Periyar – et betagende naturreservat i et bakket sølandskab med et rigt, uforstyrret dyreliv.

14. DAGPeriyar/Thekkady - krydderiudflugt: oplev elefanter og krydderier

Ved solopgang begiver I jer ud på Periyarsøen for at opleve elefanter, der kommer for at drikke. I er nu nede, hvor peberet gror, og denne del af verden er stadig hovedproducent af nogle de vigtigste krydderier, heriblandt kardemomme, gurkemeje, ingefær, muskat, nellike og selvfølgelig peber.

15. DAGPeriyar/Thekkady - Backwaters med husbåd: mod den frodige stat Kerala og skøn sejlads

Fra bjergene stiger I ned til den frodige stat Kerala, det magiske grønne land. Den komfortable husbåd ligger klar, og I bliver sejlet ind i de bagerste og sjældent besøgte kanaler på Keralas berømte “backwaters”, som er et vidt forgrenet net af kanaler, der løber mellem fastlandet og det egentlige hav. I mageligt tempo tager I pulsen på landsbylivet langs bredderne. Kokken tilbereder frisklavede og velsmagende lokale retter ombord, og I overnatter under den fløjlsbløde stjernevrimmel. I Keralas backwaters har I også mulighed for at bruge en ekstra nat i de landlige omgivelser på øen Our Land – spørg om flere informationer.

16. DAGBackwaters - Kochi: vidererejse til Østens Venedig

Ved kajen i Alleppey venter bilen for at bringe jer til “Østens Venedig”, Kochi – en smeltedigel for portugisisk, hollandsk, engelsk, kinesisk og jødisk kultur.

17. DAGKochi: bytur i Kochi

I Kochi besøger I Vasco da Gamas grav i St. Francis, den første europæiske kirke i Indien. Herefter går turen til peberbyen Mattancherry med Jødegaden og Pardesi synagogen (pardesi betyder “fremmed”), og endelig kan I se de smukke fresker i Maharaja paladset Dutch Palace. Langs vandet hænger pittoreske, kinesiske fiskenet. I kan se dem på helt nært hold – og eventuelt spise jer mætte i friskfangede kæmperejer tilberedt ved en af de små boder! Om aftenen venter en forestilling med Kathakali danseteater. Et klassisk malabarisk dansedrama, oprindelig en tempeldans med elementer af yoga og ayurveda, traditionel indisk naturhelbredelse.

18. DAGKochi - Kovalam: afslapning og badeferie på Kovalam strand

I kører ned langs kysten til Kovalam og indlogeres direkte ved stranden eller på et klippefremspring i et smukt, eksklusivt træhus i lokal stil med svungne pagodetage. Overalt i Indien er ayurveda, den traditionelle naturhelbredelse, udbredt, og i Kerala er man særlig dygtig til ayurvedisk massage med naturlige, aromatiske olier, der både gør sjæl og legeme godt. Denne massageform er brugt i over 1000 år til at helbrede alt fra gigt til migræne. Vi kan give jer kontakten til den bedste klinik i byen.

19. DAGKovalam: udflugt til Padmanabhapuram

Udflugt til træpaladset Padmanabhapuram, der med sin sofistikerede og elegante arkitektur og smukke beliggenhed i naturen er Sydindiens mest indtagende fyrsteresidens. Er I heldige, får I det flakkende skær fra lamper og adgang til tårnet, hvor I kan se de velbevarede fresker.

20. DAGKovalam: udflugt til Trivandrum

I besøger flere templer og markedspladser i Trivandrum (ca. en halv times kørsel fra Kovalam strand), den hellige slanges by og hovedstad for delstaten Kerala. Det bedste tempel for ikke-hinduer at besøge er Attakultemplet (puja foretages kl. ca. 17.00).

21. DAGAfrejse Trivandrum - København

Så går turen hjemad igen med baggagen fuld af oplevelser og indtryk.

TAMIL NADUS TROLDDOMSTEMPLER OG FRODIGE KERALA
20.100 kr. for 21 dage

Valgfri afrejsedato året rundt
Individuel, skræddersyet rejse som kan tilpasses ønsker og behov.

Inkluderet:

  • Flybillet fra København til Chennai//Trivandrum – Kbh & lufthavnskatter og afgifter
  • 20 nætter på pæne turistklasse hoteller med daglig morgenmad
  • Al transport egen bil med chauffør
  • Sightseeingturene er inklusiv entréer og engelsktalende lokalguide
  • Indisk turistskat

Ikke inkl.: Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr og frivillig bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.

Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

SYDINDIEN og KERALA andre rejser
Rejser til Indien
Indien

KARNATAKA OG KERALA – paladser, forter, backwaters og en lille smule strand

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Bangalore
En tur, der byder på gamle paladser, forter og spektakulære naturoplevelser, hvor I kan vandre i regnskovsbeklædte bjerge og langs betagende kyststrækninger. Turen begynder i Karnatakas kulturelle hovedstad, Mysore, hvor duften af sandeltræ rammer næseboerne og de farvestrålende markedspladser med meloner og appelsiner fryder øjet. Videre til Coorg, kendt som […]
Fra21.500 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien
Uforglemmelige oplevelser i Indien – for hele familien!

KURUMBA OG KERALA – på langs af ‘God’s Own Country’

Varighed – 15 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Bangalore
Fra Indiens software-hovedstad, den sydende og moderne by Bangalore i delstaten Karnataka, med tog op til de smukke og frodige bjerge omgivet af jungle og teplantager. Besøg til Coonoor, en ægte “hill-station”, hvor der drikkes “five-o-clock tea”, og du kan smage den fine Silver-tip, som plukkes tidligt om morgenen, mens […]
Fra16.000 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien
Et klassisk Kerala koncentrat

LANDSBYVANDRING, CYKELSAFARI OG SYDINDISK MAD

Varighed – 15 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kochi
Kerala, den frodige delstat i det sydvestlige Indien, rummer store naturoplevelser, fred og idyl. Fort Cochin der med sin lange historie har tiltrukket alverdens folkeslag og kulturer er udgangspunktet for denne rejse. Her ankom portugiseren Vasco da Gama og andre søfarere og satte hver deres præg på byen.
Fra18.700 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien
Kulturrejse og badeferie i ét

SYDINDISKE SANSEINDTRYK

Varighed – 12 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kochi, Indien
Magisk rejse med kulturoplevelser, husbådssejlads og dejligt strandophold. Ønsker du at forlænge ferien, har vi mange bud på, hvad du også kan opleve i dette smukke og frodige område af Indien. Turen begynder i den gamle by Kochi med krydderigader og stemningsfulde gamle bygninger, og fortsætter til Keralas berømte backwatersystem, […]
Fra13.500 kr.
Se detaljer
ayurveda massage
Ayurveda i moderne kontekst – Kovalam Sydindien

AYURVEDA I KERALA HOS DR. UNNI – Intensivt. Effektivt. Kalari.

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
For snart tyve år siden lovede vi den ayurvediske læge Dr. Unni, at vi ville gøre ham verdensberømt i Danmark! Sammen har vi udbredt kendskabet til ayurveda og mange af vores gæster har nydt godt af Dr. Unnis ayurvediske udsyn, når han gæster os her i Danmark et par gange […]
Fra16.500 kr.
Se detaljer
Grace Tours ayurveda behandling
Den bedste julegave du kan gi' dig selv!

X-MAS AYURVEDA RETREAT HOS DR. UNNI – 26. dec. 2020 – 10. jan. 2021

16 dage
Tilgængelighed 26. dec. 2020 – 10. jan. 2021
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Giv dig selv den bedste julegave! Slip december måneds stress og jag, kom ned i gear ved Kovalam strand og få tilmed masseret julestegen væk. Et ’re-set’ med revitaliserende ayurveda på Dr. Unnis klinik, så du kan føle dig lettere - både fysisk og mentalt og dejlig indkvartering i smukke […]
Fra18.800 kr.
Se detaljer
Ayurveda, fugleliv og frodig natur i Sydindien

ALL INCLUSIVE AYURVEDA PÅ OUR LAND

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kerala Backwaters, syd for Kochi, Indien
Du ønsker en seriøs timeout. En pause til at komme ned i gear og stresse af. En tur til en øde ø, som kan blive dit særlige helle. Tag til Our Land og nyd revitaliserende ayurveda på en smuk og frodig tropisk ø midt mellem kanaler og grønne rismarker.
Fra18.900 kr.
Se detaljer
Indien ayurveda olie massage
Retreat i Indien – for dig der er presset på tiden!

AYURVEDA KICKSTART

11 dage
Tilgængelighed – hver dag hele året
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Det er okay, vi kender situationen, men nu er der håb for dig også. Vi har skabt en mini ayurvedarejse til Kovalam, der kun varer 10 dage. Turen er til dig, der har brug for et kickstart til ayurveda og vil danne dig et indtryk af, hvad Indiens gamle helbredelsessystem […]
Fra14.700 kr.
Se detaljer
Autentisk ayurveda retreat i Sydindien

ALL INCLUSIVE AYURVEDA HOS SAROVARAM – selvhealing. omsorg. ro.

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Sarovaram v/Ashtamudi søen, nord for Trivandrum, Indien
Sarovaram er stedet for dig, der er klar til at trække stikket og give dig hen til traditionel ayurveda fortolket af en ung og moderne læge. De traditionelle dyder holdes i hævd her, hvor ro, selvhealing og afholdenhed er kodeord i din ayurveda rejse. Og den uberørte frodige grønne natur, […]
Fra21.800 kr.
Se detaljer
Annette yoga retreat kovalam
GRUPPEREJSE – 21. nov. – 6. dec. 2020 med Annette Tzfanya

AYURVEDA & YOGA RETREAT – samvær. nærvær. velvære.

16 dage
Tilgængelighed – den 21. nov – 6. dec 2020
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Giv dig selv nogle skønne og berigende uger ved Kovalam strand i Sydindien sammen med andre nysgerrige yoga udøvere. Annette Tzfanya er rejseleder og giver kyndig og understøttende undervisning i yoga og meditation, og uanset om du er nybegynder eller øvet, kan du være med, da Annette tager højde for dit […]
Fra20.600 kr.
Se detaljer
indien kadappuram ayurveda
Fuldkommen afslapning med ayurveda & yoga i Sydindien

ALL INCLUSIVE KADAPPURAM AYURVEDA

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Nattika Strand, nord for Kochi, Indien
Kadappuram er det perfekte sted til fuldkommen afslapning med ayurveda og yoga. Når dagens ayurveda behandling og yogaklasse er forbi, kan du gå lange ture på den jomfruelige Nattika strand, og spejde efter delfiner, der leger i brændingen.
Fra16.500 kr.
Se detaljer
kovalam dr unni agastyaa
Få mental styrke & overskud på din krops bundlinje

ALL INCLUSIVE AYURVEDA KUR-REJSE TIL SYDINDIEN, DR. UNNI

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Dynamisk retreat med effektive og individuelt tilpassede ayurveda kropsbehandlinger, sund kost og yoga! Tag hånd om din krop og sundhed ved at give dig mulighed for at finde mental styrke, motivation og overskud gennem 2 ugers ayurveda og yoga retreat.
Fra20.600 kr.
Se detaljer
kerala magi rejser til Indien
En eventyrlig rejse – for hele familien!

KERALA MAGI

Varighed – 14 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kochi, Indien
Den perfekte tur til små og store, med en rigtig fin kombination af natur, kultur og badeferie. Afstandene er overkommelige og landskabet meget afvekslende – frodigt og med farven grøn i alle nuancer. Maden er himmelsk i Guds eget Land, hvor peberet gror og der er skønne, stemningsfulde indkvarteringsmuligheder. Kerala […]
Fra16.800 kr.
Se detaljer
backwaters
Oplev det bedste af Kerala Backwaters!

AYURVEDA RE-BOOT KRYDRET MED KULTUR OG NATUR I KERALA

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kerala Backwaters, syd for Kochi, Indien
Kerala er udover sin frodige natur, fine strande og rige kultur, kendt for revitaliserende og forebyggende ayurveda. På denne rejse, vil vi gerne at du får det bedste af begge dele!
Fra16.900 kr.
Se detaljer
Indien Munnar individuel rejser til Indien
Indien

KARISMATISKE KERALA

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Kochi
Kerala, den frodige delstat i det sydvestlige Indien, rummer store naturoplevelser, fred og idyl. Fort Cochin der med sin lange historie har tiltrukket alverdens folkeslag og kulturer er udgangspunktet for denne rejse. Her ankom portugiseren Vasco da Gama og andre søfarere og satte hver deres præg på byen. Gamle bygninger […]
Fra16.400 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien
Indien

DE BLÅ BJERGE OG TAMIL NADU MYSTIK

Varighed - 17 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Bangalore
Rejsen går længere end til dér, hvor peberet gror – den fører jer så langt ind i mystikkens og religionens verden, at I ikke vil tro jeres egne øjne! Skønhed, afslapning og frisk luft i de frodige bjerge. En enestående tur med damplokomotiv og vandreture på elefantstierne. Templer med farverige […]
Fra20.600 kr.
Se detaljer
poetiske kerala
Oplev Sydindien – væk fra alfarvej!

POETISKE KERALA

Varighed – 15 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kozhikode
Vil I opleve et Kerala, hvor landsbylivet blomstrer og kun få turister finder hen? Dér, hvor smukke kvinder i sarier morter kokosnødder til hjemmelavet curry, mens bøflerne tygger drøv ved høstakkene. I starter med at mærke historiens vingesus i Kozhikode, den gamle ”City of Spices”, hvor kinesiske, arabiske og europæiske […]
Fra17.000 kr.
Se detaljer
Indien

TAMIL NADU OG TRANKEBAR – med tog gennem kolonitiden

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Chennai
En togtur gennem Tamil Nadus støvede røde sletter er en tidslomme, og her kan du genopleve den del af historien, der udspillede sig langs Coromandelkysten og som Danmark også tog del i. I vil også se et par af Sydindiens mest grandiose templer og besøge en berømt stenhuggerby, hvor det […]
Fra19.600 kr.
Se detaljer
Nyd varmen og solen i Kerala, Sydindien

SYDINDISK VINTERFLUGT – sol, palmer & strand

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Trivandrum, Indien
Vi giver jer mulighed for at undslippe mørke og snedriver og tilbyder jer “at overvintre” og samle ny energi i det skønne tropiske Kerala. Tilbuddet er jeres og lige til at plukke. Prisen er inklusiv fly t/r til Trivandrum og en måneds ophold på dejligt strandhotel. Som navnet så fint […]
Fra11.700 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien
Indien

TAMIL NADUS TROLDDOMSTEMPLER OG FRODIGE KERALA

Varighed - 21 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Chennai
Start blidt med akklimatisering og oplev de smukke templer ved Mahabalipuram fra det 6. og 7. århundrede opført under Pallavadynastiet. Ned langs Coromandelkysten til den tidligere franske by, Pondicherry og danskernes handelsstation, Trankebar. Inde i landet venter tempelbyerne med religiøs mystik. Og forude venter bjergene med et rigt dyreliv, og […]
Fra20.100 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien
Indien

Sydindisk lotus – magi, kultur, husbåd og strandferie i ét

Varighed - 20 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Bangalore
I starter i Indiens software hovedstad, Bangalore og kører til Mysore, hvor I kan se en håndfuld af Indiens storslåede paladser. Herefter tager I til vores favoritsted i de smukke bjerge, Kurumba, der er omgivet af jungle og te-plantager. I besøger Coonoor, en ægte hillstation, hvor Maharajaerne og englænderne søgte […]
Fra21.800 kr.
Se detaljer
ganesh