Tigre, templer og Taj Mahal – Det kendte og ukendte Nordindien

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

TIGRE, TEMPLER OG TAJ MAHAL

0
Alt det bedste af Nordindien
Fra15.700 kr.
Alt det bedste af Nordindien
Fra15.700 kr.
Dit navn*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

3416
Varighed – 13 dage
Tilgængelighed – Året rundt
København
Delhi
Rejseform – Kulturrejse
Rejsetype – Individuel rejse
Denne tur bringer jer både til de helt klassiske seværdigheder i Indiens gyldne trekant men også til nogle mindre besøgte byer som Haridwar og Rishikesh. I starter turen i Indiens hovedstad, en metropol som både rummer den gamle mogularkitektur, englændernes kolonistil og super moderne højhuse side om side.

Alt det bedste af Nordindien, en klassisk rejse der tager jer fra Himalays forbjerge ned til kanten af Thar ørkenen. I starter i Delhi, hvor I både oplever den gamle mogularkitektur, Lyttons New Delhi som skulle præsentere imperiet i al sin magt og vælde samt det nye moderne Indien med skyskrabere og shoppingmalls.

I Haridwar bader pilgrimme i den hellige flod, Ganges, og om aftenen bliver der tændt lys, mens tusinde pilgrimme beder og yogierne mediterer.

I Agra hører I historien om Shah Jahans udødelig kærlighed til hans ynglings hustru og hans søns brutale svigt og magtdemonstration, inden I fortsætter ud til en af Rajasthans bedste nationalparker, hvor junglens konge tager imod, hvis I er heldige!

I slutter turen i Jaipur, Rajasthans hovedstad, hvor karavanerne tidligt sørgede for byens magtfulde position og rigdom. Her finder I storslåede paladser og Amberfort på bjergryggen med udsigt over byen.

En tur der tager jer til de helt klassiske højdepunkter i den gylden trekant, men samtidig giver jer lidt mere og lidt flere oplevelser end der ellers bliver udbudt på denne rute. Vi synes at Rajasthan fortjener mere end blot 7 hurtige dage gennem de traditionelle stops.

ESSENSEN AF REJSEN

STORSLÅEDE PALADSER, TEMPLER & TAJ MAHAL
LIVLIGE BASARER & KUNSTHÅNDVÆRK
HELLIGE BYER, GANGES & STORBYLIV
EVENTYRLIGE ARKITEKTONISKE PERLER
BADENDE PILGRIMME & HELLIGE MÆND
NATIONALPARK MED RIGT DYRELIV & JEEPSAFARI

TIGRE, TEMPLER OG TAJ MAHAL

PROGRAM

1. DAGAfrejse Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse fra København.

2. DAGDelhi: På tur gennem Indiens hovedstad

I bliver mødt i lufthavnen og kører til hotellet. Efter hvile og sen morgenmad tager I med på en tur gennem Old Delhi. Millionbyen Delhi har flere gange været Indiens hovedstad. Byen består nu af Old Delhi, grundlagt under moghulerne, og af briternes New Delhi. I går tur i Old Delhi med Det Røde Fort, marmorpaladserne, Perlemoskeen og Jama Masjid, den store fredagsmoske. Nær Chandni Chowk fletter I jer vej ind i den gamle bydels snævre, travle basar. I skal også se erobrernes sejrstårn, Qutub Minar, og moskeen Quwut-ul-Islam med den 1600 år gamle rustfri jernsøjle. Senere besøger I New Delhi der præges af brede, grønne boulevarder med lav bebyggelse. I kører forbi Præsidentpaladset og India Gate, det moderne Birla hindutempel og slutter ved Connaught Circus, et indkøbsområde og shopping-paradis.

3. DAGDelhi – Haridwar: Med tog op til den hellige Gangesflod

Tidlig morgen afhentning ved hotellet og I bliver kørt til stationen. En fem timers køretur bringer jer op til Haridwar ved foden af Shivalik bjergene i delstaten Uttarkhand. I bliver modtaget og med rickshaw kørt til jeres hotel, en smuk fyrstebolig på bredden af den hellige Gangesflod. Haridwar er et vigtigt pilgrimsmål for tilhængere af guderne Vishnu og Shiva og er en af de syv hellige byer for hinduer i Indien.

4. DAGHaridwar: Blandt pilgrimme og hellige mænd

I bliver taget med på bytur i Haridwar og oplever byen til fods gennem den meget spændende gade, som leder jer ud til “Hari ki Pauri”, hvortil hinduer valfarter for at bade i den hellige flod. Bliver der tid, kan I nyde en god revitaliserende, ayurvedisk massage.

5. DAGHaridwar – Rishikesh (udflugt): En dag med yoga, søgende sjæle og ashrams

Længere oppe ad floden, hvor Chandrabhaga møder Ganges, ligger Rishikesh, der er udgangspunktet for pilgrimsruten gennem Garhwal Himalaya til Ganges’ udspring. Rishikesh er et religiøst centrum med mange spirituelle refugier – ashrams. Ganges’ vand strømmer direkte og rent fra Himalaya gennem denne lille by, som tiltrak sig verdens øjne i 60’erne, da The Beatles opsøgte deres guru her. I oplever også denne lille by til fods og kan overvære en articeremoni, når solen går ned, før I kører tilbage til Haridwar.

6. DAGHaridwar – Agra: Mogulernes hovedstad. Hjem for storslået kærlighedserklæring og magtfulde mænd

Afrejse tidlig morgen med tog tilbage til sletten og ankomst til Agra om eftermiddagen. Agra var moghulernes hovedstad i det 16. og 17. århundrede. Det er især Shah Jahan og Akbar, som har sat deres præg på byen med det imponerende Agra Fort og mausolæet, det berømte Taj Mahal. Selv er Shah Jahan stedt til hvile i mausoleet, efter at hans søn i årevis havde holdt ham i husarrest på Agra Fort.

7. DAGAgra: Taj Mahal & det imponerende Agra Fort – historiens vidnesbyrd om svigefulde sønner og kærlighed

I skal opleve Taj Mahal ved solopgang. Et akitektonisk mesterværk. Den indiske forfatter Rabindranath Tagore, som i 1913 fik Nobelprisen i litteratur, omtalte Taj Mahal som ”en tåre på tidens kind”. Taj Mahal er rosa om morgenen, mælkehvid om aftenen og gylden i måneskin. Efter besøget og en god morgenmad besøger I det store Agra Fort. Fortet, som er bygget i røde sandsten med et utal af paladser, moskeer og pavilloner. Fra balkonerne har I en fantastisk udsigt udover Yamunafloden og Taj Mahal.

8. DAGAgra – Ranthambore: En af Rajasthans bedste nationalparker

I bliver kørt til Sawai Madhopur beliggende lige udenfor Ranthambhore Nationalpark. Undervejs gør I holdt i Fatehpur Sikri – den forladte by, som blev rejst i det 16. århundrede som områdets nye hovedstad. I dag er stedet en særdeles velbevaret, men forladt spøgelsesby, der antageligt blev lagt øde af manglende vandforsyning. Efter traditionen kan barnløse prøve lykken med frugtbringende ritualer før besøget ved Salim Chisthis grav. Ved ankomst indkvartering på skønt familiedrevet hotel.

9. DAGRanthambore: Jeepsafari og håbet om at møde den sky tiger

Formiddags- og eftermiddagssafari. Området har en lang og spændende historie – ægte Rajasthan med intriger og krige. I bliver kørt ind til Jogi Mahal, hvilehuset midt i parken, og ser Indiens næststørste banyantræ, hvor langar-aber flokkes. Ranthambore er kendt for sine tigre, der er mindre sky end andre. Derfor er muligheden for at se det store kattedyr størst i denne park, hvor man også kan støde på en panter, sjakal, krokodille, hyæne, kravebjørn, vildsvin, junglekat og sambahjort. Imellem de to safarier kan I få arrangeret en extra tur og evt køre til Sawai Mansingh Park eller en af de andre parker som grænser op til Ranthambhore National Park. Her kan I være heldige at opleve den indiske stribede hyæne, leoparden, den graciøse Black Buck eller Bull Buck – asiens største antilope art. Undervejs er I meget velkomne til at besøge nogle landsbyer i området, dog bør I aftale udflugten med Ravindra eller Arvind – ejerne af hotellet så de kan sende en guide med.

10. DAGRanthambore – Jaipur: Til Rajasthans hovedstad, den lyserøde by, Jaipur

I kører vestpå til Jaipur, Rajasthans hovedstad, der også er kendt som ’Den lyserøde By’. Byen er grundlagt 1727 af Sawai Jaisingh II. Stemningen er “1000-og-Én-Nat” med de storslåede paladser og livlige basarer. Byen har i århundreder haft ry for fine arbejder i sølv og ædelsten. Indkvartering ved ankomsten til Jaipur på et rigtig dejligt hotel, indrettet i en haveli, tidligere bolig for en fyrstefamilie.

11. DAGJaipur – Amber – Jaipur: På besøg til det gamle fort Amber

I besøger Rajasthans gamle hovedstad Amber fra det 15. århundrede, som ligger i en skålformet dal i bjergene. En stille sø i dalens bund spejler de før så uindtagelige forsvarsværker, der tårner højt på klippekanten. Vi tager videre til fortet med audienshallerne, lystslottet, Lyksalighedens Plads, haremsgemakkerne, månepavillionen og templet for den blodtørstige Kali, hvor mennesker blev ofret. Om eftermiddagen skal den lyserøde by opleves med besøg til paladset, observatoriet og Hawa Mahal, Vindenes Palads, der også er et af verdens mest eventyrlige bygningsværker. Maharajaen bor stadig i en del af det fyrstelige kompleks, der også huser museer for tekstiler, våben og malerier i miniaturestil. Observatoriet er i slægt med oldtidens astronomiske anlæg. En park af gigantiske instrumenter i tegl og sten rummer et 30 meter højt solur og en skov af sekstanter og astrolaber for dyrekredsens tegn. Dagen kan afsluttes med basarvandring.

12. DAGJaipur – Delhi: I kører tilbage til Delhi

Efter køreturen til Delhi har I eftermiddagen fri til de sidste indkøb, inden I tager afsked med Indien. Sen aften bliver I hentet på hotellet og kørt til Delhi lufthavn.

13. DAGHjemrejse Delhi – København

Så går turen hjemad igen med bagagen fuld af oplevelser og indtryk.

TIGRE, TEMPLER OG TAJ MAHAL

PRIS

15.700 kr. for 13 dage

Valgfri afrejsedato året rundt
Individuel, skræddersyet rejse som kan tilpasses ønsker og behov.

Inkluderet:

  • Fly København-Delhi t/r & lufthavnsskatter og afgifter
  • Ophold på gode turistklasse hoteller 
  • Daglig morgenmad alle steder 
  • Al transport i egen bil med chauffør 
  • Sightseeings inklusiv entréer og lokal engelsktalende lokalguide
  • Aftensmad inkl i Ranthambore
  • 2 safari i Ranthambore national park

Ikke inkl.: Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr og frivillig bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.

Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

NORDINDIEN andre rejser
MAKANNE eventyrlig kunstnerresidens i Udaipur
Indien

MAKANNE – eventyrlig kunstnerresidens i Udaipur

Varighed - 14 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Udaipur
Drømmen om et hus i Indien gik i opfyldelse for den danske kunster, Anne Vilsbøll, og nu kan Grace Tours tilbyde egen residens i helt exceptionelle omgivelser. Udsigten fra Makannes tagterrasse over Pichola Lake og det berømte Lake Palace er verdensklasse, og den kunstneriske indretning er betagende.
Fra10.900 kr.
Se detaljer
TAJ MAHAL, AMRITSAR OG HIMALAYA rejser til Indien
Indien

TAJ MAHAL, AMRITSAR OG HIMALAYA – alt det bedste fra Rajasthan og de høje bjerge

Varighed - 21 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Delhi
Med tog og bil fra det hektiske liv i millionbyen Delhi ud i ørkenstaten Rajasthan og videre til Gangesfloden, hvorefter turen slutter i Himalayas bjerge. I starter i Delhi, hvorfra I tager toget til den blå by Jodhpur, der er kendt for sin livlige basar og store paladser.
Fra23.000 kr.
Se detaljer
FRA DELHI TIL KOLKATA rejser til Indien
En alsidig og fascinerende rejse – fyldt med historie, kultur og natur

FRA DELHI TIL KOLKATA – tværs over Nordindien

Varighed – 15 dage
Tilgængelighed – Året rundt – bedst efterår, vinter og forår
Delhi, Indien
Denne tur bringer jer rundt om de traditionelle højdepunkter i Nordindien, Taj Mahal i Agra og Vindenes Palads i Jaipur. Videre fra mogulernes Rajasthan til de klassiske seværdigheder midt i Indien, hvor pilgrimme bader og beder i Ganges, mens aberne danser, hopper og lopper i Varanasis mange templer. I fortsætter […]
Fra19.700 kr.
Se detaljer
Indien Ladakh individuel rejser til Indien
Indien

LADAKH OG KASHMIR – bjergene kalder!

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - marts til oktober
Delhi
På denne spændende rejse til Indiens nordlige spids kombinerer I alt det bedste, bjergene har at byde på – først til Ladakh også kaldet ’Lille Tibet’, videre over de høje pas via Kargil, den gamle handelsby i Suru dalen, til Kashmir og Dal Søen. I oplever fortryllende bjerg udsigter domineret […]
Fra20.300 kr.
Se detaljer
Rejser til Indien Himalaya
Tag mig med til verdens tag i Indien!

HIMALAYA EKSPEDITIONEN – jeep safari til Ladakh

Varighed – 17 dage
Tilgængelighed – maj til oktober
Delhi, Indien
Tag på en eventyrlig rejse gennem indisk Himalaya til Ladakh, kendt som Lille Tibet. I rejser fra Delhi på Gangessletten til de golde og ekstreme bjerge på det tibetanske plateau. I ro og mag oplever I de enorme forskelle på natur og kultur med tog og jeep op gennem nogle […]
Fra18.700 kr.
Se detaljer
Indien Rajasthan individuel rejser til Indien
Indien

GANGES, HIMALAYA OG GOA

Varighed - 15 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Delhi
Her taler vi klassisk Nordindienrejse! I starter i den pulserende og moderne storby Delhi, hvorfra I med tog kører nordpå til Himalaya tæt ved Gangesflodens udspring. Pilgrimme valfarter til Haridwar for at bade i Ganges, og i Rishikesh kan I overvære de spektakulære articeremonier, mens solen går ned over de […]
Fra16.800 kr.
Se detaljer
Indien Rishikesh individuel rejser til Indien
Alt det bedste af Nordindien

TIGRE, TEMPLER OG TAJ MAHAL

Varighed – 13 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Delhi
Denne tur bringer jer både til de helt klassiske seværdigheder i Indiens gyldne trekant men også til nogle mindre besøgte byer som Haridwar og Rishikesh. I starter turen i Indiens hovedstad, en metropol som både rummer den gamle mogularkitektur, englænders kolonistil og super moderne højhuse side om side.
Fra15.700 kr.
Se detaljer
Indien Rajasthan individuel rejser til Indien
Indien

RAJASTHANS FARVEPALET

Varighed - 18 dage
Tilgængelighed - Året rundt
Delhi
Indien er landet, hvor man den ene dag kan overvældes af storbyernes ubeskrivelige sammensurium af menneskemasser for den næste dag at befinde sig i den store ensomhed i Rajasthans mægtige ørken Thar. I Rajasthan bevæger man sig hurtigt fra snævre gyder i tætbefolkede kvarterer til overdådige luftige paladser og smukke […]
Fra18.600 kr.
Se detaljer
himalaya rejse bederuller bhutan
En bjergtagende rundrejse på verdens tag

DET STORE HIMALAYA EVENTYR – INDIEN, BHUTAN & NEPAL

18 dage
Tilgængelighed – hele året
Bagdogra, Indien
Denne bjergtagende Himalaya rejse starter fra den indiske side af Himalaya bjergene, gennem Bhutan og videre til Nepal. Det hele emmer af eventyr og gamle karavaneruter, af tæt jungle og høje bjerge, af buddistiske tzonger og hinduistiske templer. I rejser over bjerge og bakkerygge til dybe dale med frodige terrassemarker […]
Fra36.400 kr.
Se detaljer
Varanasi Indien Ganges
3 ugers fortryllelse & fordybelse

INDIEN OG NEPAL. De store religioner, klosterliv & ayurveda.

Varighed – 21 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Varanasi, Indien // Kathmandu, Nepal
Turen for jer der gerne vil fordybe jer, men også gerne vil opleve det hele. Udforsk Varanasi, hvor hinduismen intenst og naturligt smelter sammen med hverdagen og livet store øjeblikke. Bo med nonnerne i Kathmandu hvor kultur, historie og religion vælter ind over hinanden. Og find roen med yoga og […]
Fra28.800 kr.
Se detaljer
ganesh