ALT DET BEDSTE AF NORDINDIEN – Rundrejse med Grace Tours

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

ALT DET BEDSTE AF NORDINDIEN – tigre. templer. taj mahal.

0
FORDYBELSE I DE KLASSISKE HØJDEPUNKTER
Fra18.500 kr.
FORDYBELSE I DE KLASSISKE HØJDEPUNKTER
Fra18.500 kr.
Dit navn*
Telefonnummer*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

7797

Hvorfor rejse med os?

 • Nyd godt af 30 års erfaring med unikke rejser til det indiske subkontinent
 • Vi kender både smutvejene og hvad der er en omvej værd
 • Du får professionel, kompetent og ærlig rådgivning

Har du spørgsmål?

Ring endelig – vi sidder klar ved telefonen alle hverdage kl. 10 – 16 og glæder os til at tale med dig.
Du kan også komme forbi til en kop te på Østerbro, eller booke et online møde.

33 117 117
mail@gracetours.com

13 dage
Året rundt
København
Delhi, Indien
Individuelt tilpasset rejse
Rundrejse

Oplev alt det bedste af Nordindiens gyldne trekant, med en afstikker til Himalayas forbjerge, hvor pilgrimme bader i Ganges og Beatles i sin tid fandt deres guru. Paladser, forter og Taj Mahal bringer mogul-herskernes storhed til live, og i Ranthambores tætte skov jager tigerne, når I hører de gøende hjortes kald gennem bladendes raslen.

LÆS MERE

Et klassisk Nordindiens destillat der tager jer fra Himalayas forbjerge ned til kanten af Thar-ørkenen. I lander i Delhi, hvorfra I kører direkte op til den lille landsby, Katha, som er det helt rette sted at lande og akklimatisere ovenpå flyveturen. Herfra fortsætter I op til Himalayas forbjerge, Ganges-floden og en af Indiens helligste byer, Haridwar, flydt med templer, ashrams og pilgrimme, der bader i floden.

Ghandi mente at toget var den bedste måde at opleve Indien på, og vi er tilbøjelige til at give ham ret, det er en oplevelse at rejse med tog i Indien. Så I tager toget ned til Agra, hvor historien om Shah Jahans udødelige kærlighed til hans yndlingshustru, hans søns brutale svigt, og magtdemonstration bliver fortalt gennem arkitekturen. Efter byliv og de store følelsers arkitektur forsætter I ud til en af Rajasthans bedste nationalparker, hvor junglens konge tager imod, hvis I er heldige!

I rejser videre til Jaipur, Rajasthans hovedstad, tidligere lukrativt placeret på karavaneruterne, hvilket gav byen en magtfuld position og ufattelig rigdom. Der blev bygget storslåede paladser og havelier (fyrsteboliger), og på bjergryggen, med udsigt over byen, ligger Amber Fort med lysthaver og søer og vidner om fordums storhed. I slutter turen af i Indiens hovedstad, Delhi, hvor menneskemylder, modernitet og streetfood venter jer. I når både en food walk og bazaren i mogulernes Old Delhi, som står i skarp kontrast til englændernes New Delhi bygget af Lytton i starten af det 20. århundrede.

ESSENSEN AF REJSEN

STORSLÅEDE PALADSER, TEMPLER & TAJ MAHAL.
LIVLIGE BASARER & KUNSTHÅNDVÆRK.
HELLIGE BYER, SADHUER, GANGES & BADENDE PILGRIMME.
EVENTYRLIGE ARKITEKTONISKE PERLER.
NATIONALPARK MED RIGT DYRELIV & JEEP SAFARI.

PROGRAM

DAG 1Afrejse Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse fra København. Forplejning ombord er inkluderet.

DAG 2Ankomst til Indien: Med bil til Katha landsby

I lander tidlig morgen i Delhi, Indiens hovedstad, efter immigrationen venter jeres chauffør. I stedet for at lande i storbyens menneskemylder kører I ud af byen, op til den lille landsby Katha, hvor I akklimatiserer i ro og mag i rolige omgivelser. Katha er en typisk nordindisk landsby med kameler, landbrug, templer og moskeer. I skal bo hos den stedlige adelsfamilie, som har renoveret og istandsat deres fædrene arv, en haveli (fyrste bolig), efter mange år i udlandet med arbejde i FN regi. Her bliver I budt indenfor i den nyrestaurerede haveli med et utal af gårde og terrasser. Efter frokost bliver I taget med på en landsbyvandring sammen med familien, der introducerer jer til stedet og landsbyens historie, inden I slutter af med en kop velfortjent chai hos venlige naboer.

I overnatter i Katha.

3. DAGKatha – Haridwar: I forbjergene til Himalaya

I tager afsked fra Katha og kører op til Haridwar ved foden af Shivalik-bjergene i delstaten Uttarkhand. Byens midte er et sammensurium af små gader og gyder, der alle leder ned til Ganges, så I skifter fra bilen over til en rickshaw, der kører jer ned til floden og jeres hotel, en smuk fyrstebolig på bredden af den hellige flod. Haridwar er et vigtigt pilgrimsmål for tilhængere af guderne Vishnu og Shiva og er en af de syv hellige byer for hinduer i Indien.

Sidst på eftermiddagen går I ned til Har Ki Pauri Ghat for at opleve Arti-cermonien, når hundredvis af pilgrimme hilser solen ned og sender bønner afsted for moder Ganga. Bønnerne er til guder og gudinder, for Ganges-floden er ikke kun en flod, det er en guddommelig mor, der giver liv i form af vand. Det samme vand fjerner også synder og giver befrielse til sjæle, når man tager en dukkert i det hellige vand.

Det er meget vanskeligt at sige, hvornår traditionen for Ganga Aarti i Haridwar startede, men Ganga Aarti ved Har Ki Pauri blev dog startet af Pundit Madan Mohan Malviya i 1910’erne, og den lille ø foran Har Ki Pauri Ghat er opkaldt efter ham. En alt igennem gribende og intens oplevelse at stå her sammen med tusindvis af pilgrimme.

I overnatter i Haridwar, morgenmad inkluderet.

DAG 4Haridwar og Rishikesh: Blandt hellige mænd og pilgrimme

I dag skal I opleve Haridwar og Rishikesh. Længere oppe ad floden, hvor Chandrabhaga møder Ganges, ligger Rishikesh, der er udgangspunktet for pilgrimsruten gennem Garhwal Himalaya til Ganges’ udspring. Rishikesh er et religiøst centrum med mange spirituelle refugier, ashrams. Ganges’ vand strømmer direkte og rent fra Himalaya gennem denne lille by, som tiltrak sig verdens øjne i 60’erne, da Beatles opsøgte deres guru her. I oplever også denne lille by til fods, før I kører tilbage til Haridwar.

I overnatter i Haridwar, morgenmad inkluderet.

DAG 5Haridwar – Agra: Med tog til mogulernes hovedstad

Tidlig morgen begiver I jer til Haridwar station og ankommer midt på eftermiddagen til Agra. Ved ankomsten til stationen venter jeres chauffør og I kører til jeres hotel, som denne gang er et fint lille homestay med Taj Mahal i baghaven.

Agra var mogulernes hovedstad i det 16. og 17. århundrede. Det er især Shah Jahan og Akbar, som har sat deres præg på byen med det imponerende Agra Fort og mausoleet, det berømte Taj Mahal. Selv er Shah Jahan stedt til hvile i mausoleet, efter at hans søn i årevis havde holdt ham i husarrest på Agra Fort.

Om aftenen bliver I taget med på en food walk i Agra. Her ligger I vejen forbi Parantha shoppen (skønne brød i tusindvis af flager), Chat Gali, den lokale Sweet shop, og afslutter turen på Shiroz Café, en café der drives af acid-attack ofre.

I overnatter i Agra, morgenmad inkluderet.

DAG 6Agra: Taj Mahal og det imponerende Agra fort

Ikoniske Taj Mahal skal opleves ved solopgang, så før end en vis herre får sko på, går I med jeres guide op til Taj. Et arkitektonisk mesterværk den indiske forfatter Rabindranath Tagore (som i 1913 fik Nobelprisen i litteratur) omtalte som ”en tåre på tidens kind”. Taj Mahal er rosa om morgenen, mælkehvid om aftenen og gylden i måneskin og imponerer selv den mest blaserte… Efter besøget og en god morgenmad hjemme i jeres dejlige homestay, besøger I det store Agra fort. Fortet, som er bygget i røde sandsten, har et utal af paladser, moskeer og pavilloner, og fra balkonerne har I en fantastisk udsigt ud over Yamuna-floden og Taj Mahal. Legenderne om Agra og dens mest berømmede bygherre er mange, vidtløftige og drabelige. Efter en bitter borgerkrig, og utallige intriger, satte Shah Jahans søn ham i husarrest her, med udsigt til sin elskede Mumtazs mausoleum.

I overnatter i Agra, morgenmad inkluderet.

DAG 7Agra – Fathepur Sikri – Ranthambore: Til en af Rajasthans bedste nationalparker

I kører til Sawai Madhopur, som ligger lige udenfor Ranthambore nationalpark. Undervejs gør I holdt i Fatehpur Sikri, den røde sandstensby, som blev rejst i det 16. århundrede som områdets nye hovedstad. I dag er stedet en særdeles velbevaret, men forladt spøgelsesby, der antageligt blev lagt øde af manglende vandforsyning. Ifølge traditionen kan barnløse prøve lykken med frugtbarhedsritualer ved besøget til sufihelgenen Salim Chishtis grav.

Vel fremme ved Ranthambore bliver I indkvarteret på skønt familiedrevet hotel.

Overnatning i Ranthambore, morgen- og aftensmad inkluderet.

DAG 8Ranthambore: Morgen- og eftermiddagssafari i nationalparken

Området har en lang og spændende historie – ægte Rajasthan med intriger og krige. I kører til Jogi Mahal, hvilehuset midt i parken, og ser Indiens næststørste banyantræ, hvor langaraberne flokkes. Ranthambore er kendt for sine tigre, der er mindre sky end andre steder. Derfor er muligheden for at se det store kattedyr størst i denne park, hvor man også kan støde på panter, sjakal, krokodille, hyæne, kravebjørn, vildsvin, junglekat og sambarhjort. Mellem de to safarier kan I få arrangeret en ekstra tur og evt. køre til Sawai Mansingh Park eller en af de andre parker, som grænser op til Ranthambhore National Park. Her kan I være heldige at opleve den indiske stribede hyæne, leoparden, den graciøse Black Buck eller Bull Buck – Asiens største antilopeart. Undervejs er I meget velkommen til at besøge et par landsbyer i området. I bør dog aftale udflugten med Ravindra eller Arvind, ejerne af hotellet, så de kan sende en guide med.

I overnatter i Ranthambore, morgen- og aftensmad inkluderet.

DAG 9Ranthambore – Jaipur: Til Rajasthans hovdestad, den lyserøde by, Jaipur

I kører vestpå til Jaipur, Rajasthans hovedstad, der også er kendt som ’Den lyserøde By’. Byen er grundlagt i 1727 af Sawai Jaisingh II. Stemningen er “1000-og-Én-Nat” med de storslåede paladser og livlige basarer. Byen har i århundreder haft ry for deres fine kunsthåndværk i sølv og ædelsten. Ved ankomsten til Jaipur bliver I indkvarteret på et rigtigt dejligt hotel, endnu engang indrettet i en haveli.

I overnatter i Jaipur, morgenmad inkluderet.

DAG 10Jaipur – Amber – Jaipur: På besøg til det gamle Amber fort

Sammen med jeres lokale Jaipur-guide besøger I Rajasthans gamle hovedstad Amber fra det 15. århundrede, som ligger i en skålformet dal i bjergene. En stille sø i dalens bund spejler de før så uindtagelige forsvarsværker, der tårner højt på klippekanten. I mange år var der tradition for at ride på elefantryg op til fortet, men de seneste år er det lykkedes for dyrerettighedsorganisationer og stadsdyrlægen i Jaipur at få frem, hvor usselt elefanterne blev behandlet. De har længe forsøgt at stoppe dette på baggrund af de dårlige forhold for elefanterne, derfor skipper vi rideturen og kører i stedet op til fortet med audienshallerne, lystslottet, Lyksalighedens Plads, haremsgemakkerne, månepavillonen og templet for den blodtørstige Kali, hvor mennesker blev ofret. Om eftermiddagen bliver I taget med på bytur i den lyserøde by med besøg til paladset, observatoriet og Hawa Mahal, Vindenes Palads, der også er et af verdens eventyrlige bygningsværker. Maharajaen bor stadig i en del af det fyrstelige kompleks, der også huser museer for tekstiler, våben og malerier i miniaturestil. Observatoriet er i slægt med oldtidens astronomiske anlæg. En park af gigantiske instrumenter i tegl og sten rummer et 30 meter højt solur og en skov af sekstanter og astrolaber for dyrekredsens tegn. Afslut eventuelt dagen med basarvandring, hvis I lyster det.

I overnatter i Jaipur, morgenmad inkluderet.

DAG 11Jaipur – Delhi: I kører tilbage til Delhi

I vender snuden nordpå og kører op til Delhi – millionbyen der flere gange har været Indiens hovedstad. Byen består nu af Old Delhi, grundlagt under mogulerne, og af briternes New Delhi.

Ved ankomsten bliver I indkvarteret på et hotel i det sydlige Delhi, og har I lyst til mere denne dag, vil vi foreslå en taxa til Hauz Khas for lidt shopping, kaffe på en af de mange cafeer eller blot en slentretur rundt om søen, forbi afghanerens tidligere madrassa (koran skole) og et af de smukkeste eksempler på islamisk arkitektur i Delhi.

I overnatter i Delhi, morgenmad inkluderet.

DAG 12Delhi: Bytur i Old og New Delhi

I starter dagen i Old Delhi med Det Røde Fort, marmorpaladserne, Perlemoskeen og Jama Masjid, den store fredagsmoske. Nær Chandni Chowk fletter I jer vej ind i den gamle bydels snævre, travle basar og går til fods med gennem de små gade og gyder, stopper undervejs og smager på noget af bedste streetfood som Nordindien har at byde på. I skal også se erobrernes sejrstårn, Qutub Minar, og moskeen Quwut-ul-Islam med den 1.600 år gamle rustfri jernsøjle.

Senere besøger I New Delhi der er præget af brede, grønne boulevarder med lav bebyggelse. I kører forbi Præsidentpaladset og India Gate, det moderne Birla hindutempel og slutter ved Connaught Circus, et indkøbsområde og shopping-paradis.

I overnatter i Delhi, morgenmad inkluderet.

DAG 14Hjemrejse Delhi – København

Efter morgenmaden går turen hjemad igen med bagagen fuld af oplevelser og indtryk.

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

PRIS

18.900 kr. for 13 dage

Per person i delt dobbeltværelse
Valgfri afrejsedato året rundt
Individuelt tilpasset rejse som kan designes efter dine behov og drømme

Alle priser er fra-priser, afhængig af om der er ledig plads på fly & hotel på bookingtidspunktet

Alt dette er inkluderet i rejsen:

 • Fly København – Delhi t/r på økonomiklasse inkl. lufthavnsskatter & afgifter pt
 • Ophold på gode turistklasse hoteller
 • Daglig morgenmad alle steder
 • Helpension i Ranthambore
 • Al transport i egen bil med chauffør
 • Togbillet Haridwar – Agra
 • Sightseeings inklusiv entréer til steder nævnt i program med lokal engelsktalende guide
 • Landsbyvandring i Katha med lokal guide
 • Food walk i Agra og Old Delhi
 • 2 jeep safari i Ranthambore national park
 • Pris er eksklusiv:Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.
 • Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.
Ganesh