logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

YOGA & AYURVEDA RETREAT TIL SAROVARAM med Mette Ørum-Nielsen 7. – 22. nov. 2020

0
GRUPPEREJSE med Copenhagen Yoga. ALL INCLUSIVE!
Fra25.900 kr.
GRUPPEREJSE med Copenhagen Yoga. ALL INCLUSIVE!
Fra25.900 kr.
Ja tak, jeg vil gerne med
Hør mere
Dit navn*
Email adresse*
Din forespørgsel*
* Vælg venligst alle obligatoriske felter for at fortsætte til næste trin

Fortsæt Booking

Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

3233
Varighed – 16 dage
Tilgængelighed 7. – 22. nov. 2020
København
Trivandrum, Indien
Rejseform – grupperejse med Mette Ørum / Copenhagen Yoga
Rejsetype – ayurveda & yoga retreat
Denne eksklusive rejse til Sarovaram er for dig, der er klar til at trække stikket og give dig hen til traditionel og kærlig ayurveda fortolket af Dr. Kiran, en ung og moderne læge.

Til dig der gerne vil fordybe dig i yoga, mantras og chants sammen med Mette Ørum-Nielsen, erfaren vejleder, som også har studeret ayurveda hos Dr. Vasant Lad i 12 år og leder og indehaver af Copenhagen Yoga.

Til dig der gerne vil have ro omgivet af smuk, frodig natur ved bredden af den mægtige Ashtamudi sø, hvor ørne dykker efter fisk og fiskerne efter hjertemuslinger.

METTE ØRUM-NIELSEN / COPENHAGEN YOGA
– Ejer og daglig leder af Copenhagen Yoga
– International Certified Senior Intermediate One Iyengar® Yoga lærer
– Leder af Copenhagen Yogas 4 årige Iyengar® Yoga lærer uddannelse

Mette er kendt for hendes terapeutiske yoga for personer med hjernerystelse og piskesmæld, og har gennem sine 25 år som yogalærer set, hvordan mennesker lever på en måde, der slider hårdt på dem. Yoga, meditation og åndedrætsøvelser er en effektiv måde at vedligeholde din fysiske og mentale sundhed. Men yogateknikkerne går dybere end det. Hvis du har oplevet at ligge søvnløs med stress eller gået rundt med konstante smerter enten fysisk eller psykisk, så ved du, at velvære ikke kan overvurderes. Vi mennesker har en fundamental længsel efter at leve livet som et helt menneske.

På denne tur vil du blive undervist i yogaens traditionelle teknikker, hvor det er muligt for dig at opnå tilstande, hvor længslen smelter bort, og hvor du hviler i dig selv på en måde, der føles både ekstraordinær og uendelig ligetil. Dette niveau af yoga er svært at tale om, uden at det lyder meget mystisk, men indsigterne og tilstandene er både virkelige og vigtige.

Med Mettes 12 års ayurveda studie hos Dr. Vasant Lad i USA og Indien, er du i bedste hænder når ayurvedaen skal fortolkes og forklares.

FORDYBELSE ER KODEORDET FOR DENNE REJSE
På denne rejse får du mulighed for at lægge alle hverdagens bekymringer fra dig og kun koncentrere dig om at pleje og forkæle din krop og dit sind. Ud over de daglige ayurvediske behandlinger, som tilpasses efter hver enkelt af Dr. Kiran og hans terapeuter, får du både mediteret og lavet yoga med Mette Ørum-Nielsen.

OM SAROVARAM
Få ayurvedalæger håndhæver de ældgamle principper om, at ayurveda bør udføres væk fra distraktioner som strand, sol og underholdning, som de har gjort i 3 generationer hos Dr. Kiran på Sarovaram. Her praktiseres ayurveda af højeste kvalitet, med autentisk og seriøs ayurveda behandling, hvor lægen har rigtig god tid. Stedet emmer af en varm og familiær stemning, og her nærmer man sig den traditionelle indiske gæstfrihed; princippet om at en gæst behandles på lige fod med Gud. Det venlige og empatiske personale og det afslappede miljø er derfor en ekstra dimension til at få maksimalt udbytte af de individuelle, og meget specialiserede, behandlinger.

Sarovaram er beliggende væk fra alfarvej ved bredden af den smukke sø Ashtamudi i Kerala og omgivet af frodig, tropisk vegetation. Stedet råder over 4 rækkehuse med hver 2 separate værelser, der er komfortable og med egen veranda, eget badeværelse med brusebad og toilet og loftsvifte (aircondition anbefales ikke, mens man får ayurveda behandlinger). De vegetariske måltider er meget velsmagende og lækre og serveres i den åbne overdækkede restaurant. Alkohol og nikotinforbrug er ikke i overensstemmelse med den ayurvediske filosofi og derfor ikke tilladt under dit ophold. Drikkevarer som urtete og vand er til rådighed døgnet rundt. Den anvendte medicin er fra Sarovarams egen produktion, og der bruges planter og urter fra haven. Familien driver en farmaceutisk fabrik (Aykara Ayur pharma), hvor der produceres over 500 forskellige slags ayurvediske produkter, der har fået tildelt GMP æresprisen (Good Manufacturing Prize).

ESSENSEN AF RETREATET

SAROVARAM AUTENTISK AYURVEDISK JUVEL
PERSONLIGE AFSTEMTE AYURVEDA BEHANDLINGER
YOGA – MANTRA – MEDITATION
FOKUS PÅ OMSORG OG SELVHEALING
TID OG PLADS TIL RO OG FORDYBELSE
FRODIG OG SMUK NATUR

Anbefaler på det varmeste undervisning af Mette Ørum-Nielsen. Mette ser det hele menneske. Er fantastisk dygtig og utrolig omsorgsfuld overfor hver enkelt af hendes elever efter hvad de har brug for lige den dag. Mette har en imponerende viden indenfor sit fag.”

Kristine Marie
YOGA & AYURVEDA RETREAT TIL SAROVARAM med Mette Ørum-Nielsen

program

Printvenlig program HER

1. DAG / 2. NOV. 2020Afrejse Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse fra København om eftermiddagen, med en mellemlanding undervejs.

2. DAG / 03. NOV. 2020Ankomst Trivandrum – Sarovaram: Indkvartering og grounding

Den første dag er der fokus på at lande på stedet, komme ned i gear oven på den lange rejse og de måske hektiske dage op til din afrejse. Du bliver mødt i lufthavnen og kørt op til Sarovaram (ca. 1 time), og får i løbet af dagen en massage der hjælper med at grounde dig og gøre dig klar til de næste dages behandlinger.

3. – 15. DAG / 4. – 16. NOV. 2020Sarovaram: Ayurveda behandlinger, ro og fordybelse

DEN FØRSTE UGE: På Sarovaram er der stort fokus på at din ayurveda behandling og at selvhealing foregår i hovedet som i kroppen, hvilket betyder, at når kroppen behandles kan der blive forløst følelser og tanker du skal forholde sig til. Så den første uge anbefales det, at du giver plads til bare at være, og afholde dig fra at fister og fare rundt. Du skal kun fordybe dig i dine daglige behandlinger, meditere, være i nuet, mærke kroppen, observere tankerne, og til nød gå en lille tur – men lad være med at forlade stedet.

Du skal til at begynde en ayurvedisk behandling. Dine forventninger kan spænde fra et ønske om foryngelse og healing til afgiftning, fra genoptræning efter en operation til frihed uden smerte. Ayurveda baserer sig ikke på mirakler, men forsøger at bringe kroppen tilbage til en balance, hvorfra den kan begynde at helbrede sig selv.

En af de første dage får du en samtale med Dr. Kiran, hvor du kan fortælle om dine nuværende problemer (hvis nogen), og relevante medicinske historie, og han undersøger dig og fortæller om behandlingsforløbet. Inden denne samtale er det er god ide, hvis du har gjort dig nogle tanker om, hvad det er du gerne vil have ud af forløbet hos Sarovaram. På den måde får I afstemt forventninger, og du vil automatisk engagere dig mere, og dermed få optimalt udbytte af rejsen.

Inden for de første par terapeutiske sessioner vurderes din generelle kropslige tilstand. Dette er afgørende for, hvilken ayurvedisk behandling du skal have, og Dr. Kiran vil korrigere og rette til undervejs.

Dr. Kiran går dagligt ’stuegang’ og følger omsorgsfuldt din tilstand. Han fokuserer, udover behandlingerne, på at videreformidle sin og hans families store viden om den ayurvediske tradition og videnskab, og han er ofte tilstede til middagen, hvor det er oplagt at nå omkring lidt mindre personlige emner, og suge til sig af hans kundskab om ayurveda på et mere overordnet plan.

Imens du er i behandling, er det virkelig vigtigt, at du husker dig selv på, at du er i en healingsproces. Du behøver ikke at være effektiv, hurtig eller lade dig friste af overspringshandlinger. Du skal faktisk bare koncentrere dig om at nyde og være, og med den daglige yoga, pranayama og chants med Mette og ayurvedaen, så kommer denne tilstand af velvære som regel ret hurtigt af sig selv.
Gå tidligt i seng
Stå tidligt op
Hør beroligende musik
Chant og mediter
Vær mild og giv slip
Tal ikke unødigt meget
Sig ’pyt’ når bekymrende eller negative tanker dukker op
Skriv en ’taknemmelighedsdagbog’ med de personer/ting/oplevelser i dit liv, du er taknemmelig for
Kultiver en god nutid med positive tanker
Kig indad og bliv i healingsprocessen!

DEN ANDEN UGE:
Efter den første uges tid med fokus og minimale distraktioner, er det muligt at bevæge sig lidt mere rundt på eventyr. Vi sørger for nogle dejlige og overkommelige udflugter til Kollam, sejlads med fiskerne på Ashtamudi søen i kano, vandretur til de nærliggende landsbyer, besøger et tempel og en udflugt til familiens ayurvedafabrik, hvor de producerer den ayurvediske medicin og olier som bruges på stedet, bliver der også tid til. For de allermest eventyrhungerende kan der arrangeres en udflugt til en lækker swimmingpool 😊.

DAGLIG RUTINE:
6.00 – stå op
6.15-7.45 – yoga/pranayama i haven ved søbredden
8.00 – te på terrassen
8.30 – morgenmad
Formiddag – dagens første ayurveda behandling
12.45-13.15 – frokost
Eftermiddag – dagens anden behandling
15.30-16.30 – te og eftermiddagssnack
Yoga/ pranayama eller udflugt
19.30 – aftensmad 21.00 – gå til ro

16. DAG / 17. NOV. 2020Hjemrejse Trivandrum – København

Så går turen hjemad igen med en blødere krop og roligere sind og bagagen fuld af indtryk.

YOGA & AYURVEDA RETREAT TIL SAROVARAM med Mette Ørum-Nielsen

pris

25.900 kr.

Ophold i delt dobbeltværelse. Meget begrænset mulighed for enkeltværelse mod tillæg.

Rejsen gennemføres ved minimum 10 og maksimum 16 deltagere.

Priserne inkluderer:

  • Fly København – Trivandrum t/r & skatter og afgifter pt
  • Lokal transport til hotel t/r
  • Ophold i delt dobbeltværelse (begrænset mulighed for enk. værelse)
  • Ayurvedisk, vegetarisk helpension, snacks og drikkevarer.
  • 14 dages ayurveda på Sarovaram, som ledes af Dr. Kiran
  • Alle urtepræperater som bruges under behandlingen
  • Yoga / pranayama / chants og rejseledelse med Mette Ørum-Nielsen
  • Satsangs og ’spørgetime’ om ayurveda ved Dr. Kiran
  • Individuelle konsultationer med Dr. Kiran
  • Lokal transport fra lufthavn til Sarovaram og retur samt ved alle fælles udflugter

 

Ikke inkluderet:

Forsikringer, visum (80 USD), fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt, som ikke er beskrevet under “Inkluderet” – såsom lommepenge og drikkepenge.

Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

LÆS MERE OM AYURVEDA BEHANDLINGER HER

AYURVEDA rejser
Ananda yoga
GRUPPEREJSE – 7. - 22. marts 2020 til Sydindien

ALL INCLUSIVE AYURVEDA & YOGA FORDYBELSE med Ananda i Kovalam

16 dage
Tilgængelighed 7. – 22. marts 2020
Trivandrum, Indien
To ugers all inclusive dejlig yoga praksis, opløftende og seriøse ayurveda behandlinger og ikke mindst adgang til hele to professionelle og passionerede ayurveda kapaciteter, Dr. Unni og Ananda. De vil introducere dig til det ayurvediske univers og give dig en solid indsigt og masser af gode værktøjer. Med de daglige […]
Fra20.700 kr.
Se detaljer
kovalam dr unni agastyaa
Få mental styrke & overskud på din krops bundlinje

ALL INCLUSIVE AYURVEDA KUR-REJSE TIL SYDINDIEN, DR. UNNI

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Trivandrum, Indien
Dynamisk retreat med effektive og individuelt tilpassede ayurveda kropsbehandlinger, sund kost og yoga! Tag hånd om din krop og sundhed ved at give dig mulighed for at finde mental styrke, motivation og overskud gennem 2 ugers ayurveda og yoga retreat.
Fra20.900 kr.
Se detaljer
Annette yoga retreat kovalam
GRUPPEREJSE – 21. nov. – 6. dec. 2020 med Annette Tzfanya

AYURVEDA & YOGA RETREAT – samvær. nærvær. velvære.

16 dage
Tilgængelighed – den 21. nov – 6. dec 2020
Trivandrum, Indien
Giv dig selv nogle skønne og berigende uger ved Kovalam strand i Sydindien sammen med andre nysgerrige yoga udøvere. Annette Tzfanya er rejseleder og giver kyndig og understøttende undervisning i yoga og meditation, og uanset om du er nybegynder eller øvet, kan du være med, da Annette tager højde for dit […]
Fra20.400 kr.
Se detaljer
ALL INCLUSIVE ayurveda retreat i Sydindien

AYURVEDA HOS SAROVARAM – selvhealing. omsorg. ro.

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Trivandrum, Indien
Sarovaram er stedet for dig, der er klar til at trække stikket og give dig hen til traditionel ayurveda fortolket af en ung og moderne læge. De traditionelle dyder holdes i hævd her, hvor ro, selvhealing og afholdenhed er kodeord i din ayurveda rejse. Og den uberørte frodige grønne natur, […]
Fra21.800 kr.
Se detaljer
Begnas Lake Nepal
ALL INCLUSIVE retreat i Nepal – en lise for krop og sjæl

AYURVEDA I HIMALAYA. fredfyldt. revitalisering. harmoni.

Varighed – 18 dage
Tilgængelighed – Hele året, højsæson forår og efterår
Kathmandu, Nepal
En af Pokharas smukkeste søer er Begnas Lake, og her byder Nepal på ayurveda behandlinger af høj kvalitet med tre af Himalaya bjergenes højeste tinder som bagtæppe. Du får komplet afslapning og ayurveda på Begnas Lake Resort, der ligger bedårende på en bjergside med udsigt over floden.
Fra22.900 kr.
Se detaljer
ayurveda massage
Ayurveda Indien, Kovalam

AYURVEDA I KERALA HOS DR. UNNI – Intensivt. Effektivt. Kalari.

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Trivandrum, Indien
For snart tyve år siden lovede vi den ayurvediske læge Dr. Unni, at vi ville gøre ham verdensberømt i Danmark! Sammen har vi udbredt kendskabet til ayurveda og mange af vores gæster har nydt godt af Dr. Unnis ayurvediske udsyn, når han gæster os her i Danmark et par gange […]
Fra16.500 kr.
Se detaljer
Indien ayurveda olie massage
Retreat i Indien – for dig der er presset på tiden!

AYURVEDA KICKSTART

11 dage
Tilgængelighed – hver dag hele året
Trivandrum, Indien
Det er okay, vi kender situationen, men nu er der håb for dig også. Vi har skabt en mini ayurvedarejse til Kovalam, der kun varer 10 dage. Turen er til dig, der har brug for et kickstart til ayurveda og vil danne dig et indtryk af, hvad Indiens gamle helbredelsessystem […]
Fra14.700 kr.
Se detaljer
ALL INCLUSIVE Ayurveda i Sydindien

AYURVEDA PÅ OUR LAND

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kochi, Indien
Du ønsker en seriøs timeout. En pause til at komme ned i gear og stresse af. En tur til en øde ø, som kan blive dit særlige helle. Tag til Our Land og nyd revitaliserende ayurveda på en smuk og frodig tropisk ø midt mellem kanaler og grønne rismarker.
Fra20.200 kr.
Se detaljer
backwaters
Oplev det bedste af Kerala Backwaters!

AYURVEDA RE-BOOT KRYDRET MED KULTUR OG NATUR I KERALA

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kochi, Indien
Kerala er udover sin frodige natur, fine strande og rige kultur, kendt for revitaliserende og forebyggende ayurveda. På denne rejse, vil vi gerne at du får det bedste af begge dele!
Fra16.900 kr.
Se detaljer
Prittwi Agastyaa Kovalam Indien udsigt
GRUPPEREJSE. All inclusive retreat i Sydindien

AYURVEDISK YOGA RETREAT MED STINE BRINK

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – den 8. – 23. februar 2020 * 5 PLADSER TILBAGE *
Trivandrum, Indien
Er du klar til en rejse, der kommer til at vare langt mere end 2 uger i Indien? Stine Brinks mangeårige erfaring og videns tunge baggrund, giver denne rejse en ekstra dimension, og der bliver taget hånd om dig, før, under og efter rejsen. Før dine 2 ugers yoga og […]
Fra21.900 kr.
Se detaljer
Varanasi Indien Ganges
3 ugers fortryllelse & fordybelse

INDIEN OG NEPAL. De store religioner, klosterliv & ayurveda.

Varighed – 21 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Varanasi, Indien // Kathmandu, Nepal
Turen for jer der gerne vil fordybe jer, men også gerne vil opleve det hele. Udforsk Varanasi, hvor hinduismen intenst og naturligt smelter sammen med hverdagen og livet store øjeblikke. Bo med nonnerne i Kathmandu hvor kultur, historie og religion vælter ind over hinanden. Og find roen med yoga og […]
Fra28.800 kr.
Se detaljer
indien kadappuram ayurveda
Fuldkommen afslapning med ayurveda & yoga i Sydindien

KADAPPURAM AYURVEDA

Varighed - 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kochi, Indien
Kadappuram er det perfekte sted til fuldkommen afslapning med ayurveda og yoga. Når dagens ayurveda behandling og yogaklasse er forbi, kan du gå lange ture på den jomfruelige Nattika strand, og spejde efter delfiner, der leger i brændingen.
Fra16.500 kr.
Se detaljer
Guddommelige oplevelser – kultur, natur & Ayurveda

NEPALS GAMLE SJÆL & AYURVEDA

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kathmandu, Nepal
Det ældgamle kongerige Nepal har så meget at byde på, at du bliver mættet med indtryk og uforglemmelige oplevelser, både hvad angår kultur og natur. Denne tur kombineres desuden med seks dages ayurvedabehandlinger af høj kvalitet – med udsigt til tre af Himalayas mastodonter.
Fra20.200 kr.
Se detaljer
Grace Tours ayurveda behandling
Den bedste julegave du kan gi' dig selv!

X-MAS AYURVEDA RETREAT HOS DR. UNNI – 26. dec. 2019 – 10. jan. 2020

16 dage
Tilgængelighed 26. dec. 2019 – 10. jan. 2020
Trivandrum
Giv dig selv den bedste julegave! Slip december måneds stress og jag, kom ned i gear ved Kovalam strand og få tilmed masseret julestegen væk. Et ’re-set’ med revitaliserende ayurveda på Dr. Unnis klinik, så du kan føle dig lettere - både fysisk og mentalt og dejlig indkvartering i smukke […]
Fra18.800 kr.
Se detaljer
ayurveda yoga sarovaram
GRUPPEREJSE med Copenhagen Yoga. ALL INCLUSIVE!

YOGA & AYURVEDA RETREAT TIL SAROVARAM med Mette Ørum-Nielsen 7. – 22. nov. 2020

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed 7. – 22. nov. 2020
Trivandrum, Indien
Til dig der gerne vil fordybe dig i yoga, mantras og chants sammen med Mette Ørum-Nielsen, erfaren vejleder, som også har studeret ayurveda hos Dr. Vasant Lad i 12 år og leder og indehaver af Copenhagen Yoga.
Fra25.900 kr.
Se detaljer
ganesh