Luksusrejser – Grace Tours kuraterer ’Once in a Lifetime’ rejser

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

LUKSUSREJSER

Kurateret velvære og magiske oplevelser

Skal din rejse byde på lidt mere? Luksus er ikke kun defineret ved marmor springvand og glimtende lysekroner – for os er det i lige så høj grad eksklusive oplevelser og håndplukkede kvalitetssteder. Vi kuraterer rejser i særklasse, der begejstrer og betager, overdådige overraskelser og luksuriøse hoteller – for jer der ønsker en rejse ud over det sædvanlige!

UNIK LUKSUS

Helt enestående i Indien og på subkontinentet er arven efter Raj-æraens ødsle luksus og overvældende gæstfrihed. Europæerne kiggede mod det indiske subkontinent efter alskens luksus varer, og de sejlede langt efter teaktræ, krydderier, diamanter og silke. De første handelsfolk berettede om Maharajaernes og Nawabernes overvældende rigdom og ekstravagante gæstfrihed.

Efter selvstændigheden i 1947, inviterer mange af de kongelige og fyrstelige familier indenfor i deres paladser, havelier og forter. Det er helt unikt at være gæst hos en Maharaja, og gæste så pompøse og magnifikke paladshoteller, med et serviceniveau og savoir-faire, der ikke blot imponerer, men også gør det til en særegen luksus oplevelse.

KURATERET LUKSUS

Denne flair for komfort og særklasse oplevelser præger vores luksusrejser mere end noget andet. Men hvilke oplevelser skal præge jeres rejse? Er det wellness blandet med kulturoplevelser, et autentisk ayurveda retreat, den ultimative safari tur, en smag af fordum tiders pompøse overdådighed i Rajasthan eller den måske nok smukkeste iscenesatte og eksklusive musik festival på Ahilya Fort ved Narmada flodens bred. Vi planlægger alt ned i mindste detalje, og ordner alt det praktiske både før og under rejsen, så I kan komme på jeres livs rejse, hvor det eneste I skal tænke på er at åbne alle sanser, nyde og opleve.

I vælger selv, om I vil flyve på standard eller business class. Når I ankommer til destinationen, bliver I mødt i lufthavnen af vores dygtige lokale partner, og i løbet af rejsen slipper de jer ikke uden, at have aftalt hvor og hvornår I møder dem næste gang. På rejsen er det ofte jeres engelsktalende lokale guide/erfarne chauffør med en god og sikker bil, som vil være jeres faste holdepunkt gennem rejsen fra sted til sted, på nær over længere distancer der eventuelt dækkes med tog eller fly.

LUKSUS SØVN

Hoteller er et personligt valg og på vores luksusrejser er de udover det sædvanlige! Gennem 30 år har vi rejst subkontinentet tyndt og har en række personlige favoritter og små perler, som vi gerne vil dele. Stederne spænder fra det raffinerede og overdådige paladsophold, over din egen luxury camp i nationalparker, til små nænsomt restaurerede eksklusive ’single key’ lodges og fyrste boliger. Fælles for alle de steder vi anbefaler er en rød tråd af udsøgt service, unik bevidst luksus og autentiske oplevelser. Vi har en kritisk og personlig tilgang til, hvilke steder vi udvælger, og ligger som altid vægt på at de både er bæredygtige, passionerede og raffinerede!

Det også muligt at kombinere standarden af hotellerne, hvis du indimellem overdådig luksus og svir ønsker at bo på homestays eller standardhoteller.

AYURVEDA LUKSUS

Som på vores andre AYURVEDA REJSER kan du genfinde balance mellem krop og sind, styrke og ro med revitaliserende professionelle ayurveda behandlinger. På vores udvalgte luksus ayurveda retreats er det omgivelserne, der for alvor adskiller sig fra de andre steder, for vi vil ikke gå på kompromis med den seriøse og autentiske ayurveda. Derfor har vi udvalgt en række eksklusive og lækre steder, som efterlever de ayurvediske principper samtidig med at de forkæler sanserne og omslutter dig i smukke og unikke omgivelser. Det er ren wellness ayurveda drysset med stjernestøv!

Bliv forkælet med en helt unik luksusrejse. Rejs alene, med en rejsefælle eller med hele familien i jeres egen gruppe. Vores luksusrejser er forslag, der kan designes efter jeres specifikke ønsker og rejsedrømme. Bliv inspireret nedenfor eller ring på 33 117 117.

  Ahilya Fort ligger højt hævet over landskabet, floden og templerne – et mini Varanasi – i den lille by Maheshwar. Her opføres musikfestivaler under ledelse af Prinsen af Indor.
  Det ærværdige Ahilya Fort er en drøm af et hotel af høj klasse og betjening, prægtige værelser i en meget personlig indisk stil og udsøgt bespisning, alt fra eget økologisk landbrug.
  Musikken, spillet inde i templerne, er fornem, med fremragende kunstnere, indisk musik med osse europæiske instrumenter – med tilhørende foredrag. Derpå drinks på floden under månen og stjernerne efterfølgende delikate middage og gode samtaler. Memorable stunder i mine mange Indiens besøg. Til at blive høj på. Et usædvanligt ophold værd.”

  Lars – ophold på AHILYA FORT, luksusrejse Indien

  Live with no excuses and travel with no regrets.

  OSCAR WILDE

  Vær først til at få information om vores events, ayurveda og fantastiske rejser

  HUSK at bekræfte din tilmelding til nyhedsbrev i den mail du modtager om lidt... så hold øje med din indbakke eller tjek din spam folder!

  Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, accepterer du vores privatlivspolitik.