logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

AYURVEDA & YOGA RETREAT med Rikke Hansen i Kovalam

0
Ayurveda & yoga grupperejse med Rikke Hansen, Indien Kovalam
Fra19.400 kr.
Ayurveda & yoga grupperejse med Rikke Hansen, Indien Kovalam
Fra19.400 kr.
Dit navn*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

4378
16 dage
Tilgængelighed Februar/marts 2020
København
Trivandrum, Indien
Rejseform – ayurveda & yoga rejse
Rejsetype – grupperejse med Rikke Hansen
Giv dig selv en rejse med yoga og ayurveda med Rikke Hansen i Kovalam

16 dages ayurveda- og yoga retreat til Kovalam strand i Kerala, Sydindien med Rikke Hansen fra Sanum Yoga.
Mød dig selv gennem kropsterapeutisk yoga og meditation og nyd godt af den vejledning Rikke giver, samtidig med at du dagligt modtager revitaliserende ayurvediske behandlinger på Agastyaa ayurveda clinic. Ikke mindst vil der være tid til hyggeligt samvær, strand og afslapning.

Om turen:

Turen er lavet med det formål at skabe velvære. Nogle kommer med specifikke skavanker, de vil have bearbejdet eller har brug for rekreation efter et sygdomsforløb. Andre rejser blot med for at opnå mere velvære i krop og sind.

Dagene starter med to timers yoga og meditation ledet af Rikke Hansen fra Sanum yoga. Yogaen tilpasses efter deltagernes formåen, og alle har mulighed for at følge med.
Yogaen efterfølges af ayurveda på Dr. Unnis klinik, kun 5 minutters gang fra hotellerne.

Rikke vejleder undervejs, så du får mulighed for at sætte ord på det der sker og få en mental forståelse for processen. Helt bevidst er der ikke indlagt en masse aktiviteter og udflugter i programmet, da både yogaen og behandlingen kan gøre dig mør.

Du vil opleve, at du indimellem bare har brug for at sidde et skyggefuldt sted og læse, slikke sol på stranden, gå en tur i de nærliggende landsbyer eller bare sidde og kigge ud i luften og lave absolut ingenting.
De dage, hvor du oplever, at du har masser af energi og endorfinerne får frit løb, er der dog rig mulighed for at tage af sted på små udflugter. Du kan besøge hovedstaden i delstaten Kerala, Trivandrum, kun 30 minutters kørsel fra Kovalam Beach eller tage på en lille backwater sejltur.

Samværet med de andre i gruppen er berigende under forløbet, og der bliver altid knyttet nogle gode bånd og nye venskaber.
Erfaringen viser, at det for mange også er rart, at der er en vejleder, man kan henvende sig til. Én, som har et godt kendskab til yoga og ayurveda. Når man arbejder med sig selv, dukker der uvægerligt ting op, som indimellem kan opleves lidt voldsomt og det kan være rart at vende det med en som kender til processerne.

YOGA OG AYURVEDA REJSE MED RIKKE HANSEN I KOVALAM

PROGRAM

Printvenlig program HER

23 FEB 2019Afrejse Danmark - klar til nye eventyr

Afrejse fra København om formiddagen, med en mellemlanding undervejs

24 FEB 2019Ankomst Trivandrum - Kovalam: strand og hvile

Ankomst Kovalam tidlig morgen lokaltid. Vi bliver afhentet og kørt til Kovalam strand (ca. ½ time) og bliver indkvarteret.

Efter hvile mødes vi alle til sen brunch og hilser på hinanden.
Derefter går vi hver til sit og får i dag den første behandling om eftermiddagen, så også jetlaggen kan blive masseret ud.
Har du tidligere deltaget på en rejse med Rikke Hansen, og har du et ønske om at få den samme (eller en anden) behandler, så giv gerne besked ved endelig tilmelding/ betaling af depositum.

Du skal til at begynde en ayurvedisk behandling. Dine forventninger kan spænde fra et ønske om foryngelse og healing til afgiftning, fra genoptræning efter en operation til frihed uden smerte. Ayurveda er et gammelt, traditionelt sundhedssystem med rødder i Indien. Ayurveda baserer sig ikke på mirakler men forsøger at bringe kroppen tilbage til en balance, hvorfra den kan begynde at helbrede sig selv.

Spis gerne sundt og let fordøjelig mad (f.eks. grød om morgenen og ikke masser af fiberrig frugt)
Lyt til din krop! Nogle dage vil du have masser af energi, andre dage vil du føle dig uendelig træt.
Husk på, at du ikke er på en aktiv rejse med mange udflugter men har valgt en ayurvedarejse, som heldigvis foregår i Indien. Når kroppen arbejder, er det helt normalt, at psyken rutcher lidt op og ned også. Vær god ved dig selv og undgå at indgå i negative diskussioner.

25 FEB – 07 MAR 2019 Kovalam strand: strand med yoga, meditation og revitaliserende ayurveda

Hver dag starter med to timers yoga og meditation, dejlig morgenmad og efterfølges af ayurveda.
De daglige ayurveda behandlinger på Agastyaa vil ligge nogenlunde fast hver dag, og der er tid til at slappe af ved stranden også.

Typisk dagsprogram:

kl. 06.30-08.30: Morgenyoga og meditation
kl. 09.00-10.00: Dejlig morgenmad
kl.10.00-18.00: Ayurveda og tid til reflektion, læsning, strand og andet
aften: De, som har lyst, spiser fællesmiddag.

Du er altid velkommen til at rette henvendelse til Rikke, hvis du undervejs får spørgsmål. Du vil også undervejs i forløbet få en individuel session med Rikke.

08 - 09 MAR 2019Kovalam strand: Strand med yoga, meditation

De sidste dage er uden ayurveda. Du kan der besøge hovedstaden i delstaten Kerala, Trivandrum, kun 30 minutters kørsel fra Kovalam Beach, opleve et tempel eller to, ordne de sidste indkøb eller sejle ved mangroven

10 MAR 2019Afrejse Trivandrum - København

Så går turen hjemad igen med baggagen fuld af oplevelser og indtryk

Bliv klogere på ayurveda!

Grundprincipper og Doshas
   Mahabhutas
      Vata
         Pitta
            Kapha

Nu har vi været hjemme i to uger efter en dejlig og spændende rejse til Kovalam.
Vi er ikke vant til at rejse i grupper, men havde fået opfattelsen inden vi rejste, at det var helt op til os, hvor meget vi ville være sammen med gruppen. Det viste sig at vi havde stor fornøjelse af at være med Rikkes gruppe. Vi var sammen med dejlige, dygtige Rikke og de andre spændende mennesker i gruppen.  Vi har kun positivt at sige om turen, om hotellet, yogaen, behandlingerne, byen osv, så vi kan kun med begejstring fortælle om vores oplevelser til venner, familie og bekendte, som alle er nysgerrige!!!

YOGA OG AYURVEDA REJSE MED RIKKE HANSEN I KOVALAM

PRIS

Priser 2019 pr person

 

Dobbeltværelse

Enkelt værelse

the beach hotel

19.400 kr

21.800 kr

the beach hotel II

21.500 kr

25.900 kr

Maharaju Palace hotel

19.600 kr

21.800 kr

Prittwii  1. sal

19.600 kr

21.800 kr

Inkluderet:

• Flybillet Danmark – Sydindien t/rt inkl skatter og afgifter pt
• Lokal transport til hotel t/r
• 15 overnatninger på enten the beach hotel eller the beach hotel II m. morgenmad
• 1 fælles middag eller thali frokost
• 2 spa behandlinger
• 12 dages ayurvediske behandlinger på Agastyaa Clinic, som ledes af Dr. Unni
• Yoga  og rejseledelse Rikke Hansen samt 1 individuel session med Rikke
• Seminar for denne gruppe af Dr Unni om ayurveda
• Som Grace Tours kunde på Agastyaa Heritage Clinic vil du få en personlig konsultation hos Dr. Unni i løbet af dit ayurveda behandlingsforløb.

Ikke inkl.: Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr og frivillig bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.

Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

De magiske morgener på taget af Beach II, hvor mørket omslutter dig, når du sætter dig på yogamåtten kl. 6 – eller 5.30, hvis du deltager i meditationen – og hvor lyset langsomt overtager, og solopgangen farver skyerne udover havet, er det smukkest tænkelig rum for Rikkes livgivende yoga. ‘Lige så stille’ får hun alle deltageren til at være i sig selv og udforske deres muligheder med sin blide og alligevel ansporende og insisterende formidling af yogaens muligheder og mysterier. For det opleves både mystisk og magisk, at hun får ens krop til at vågne og være med og øger ens nærvær.

RIKKE HANSEN

Rikke fra Sanum Yoga har i mere end et årti været vores trofaste og dygtige vejleder på yoga- og ayurvedarejserne til Dr. Unnis klinik i Kerala i slutningen af februar.
Rikke er yoga- og meditationslærer samt terapeutisk kropsbehandler og har dagligt virke på NOR i København.

Yoga med Rikke er ikke bare legemlige øvelser, men en lære i at leve livet her og nu. Yogaøvelserne er i følge Rikke dér, hvor du omsætter ord til handling. Udover forbedret fysisk helbred, så vil du efter en session med Rikke have øget mental ro og balance.

Rikkes rejsehemmelighed er, at hun elsker at rejse med sine tre piger, som hun har haft med i Indien, siden de blev født. At have pigerne med understøtter Rikkes livsfilosofi, at yoga er en livsstil, som du kan praktisere i alle livets sammenhænge.

ANDRE AYURVEDAREJSER
PARADISISK AYURVEDA I SRI LANKA
Ayurveda Sri Lanka – med det hele!

PARADISISK AYURVEDA I SRI LANKA

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Colombo, Sri Lanka
Tangalle er blevet kaldt for Sri Lankas svar på paradis. Lækre strande så langt øjet rækker og ikke nok med det, så finder du Asha Lagoon Ayurveda Resort her! Gemt i udkanten af Tangalle lige ved den betagende Madilla Lagoon findes dit ayurvediske get-away! De perfekte omgivelser til at berolige […]
Fra21.300 kr.
Se detaljer
ALL INCLUSIVE ayurveda retreat i Sydindien

AYURVEDA HOS SAROVARAM – selvhealing. omsorg. ro.

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Trivandrum, Indien
Sarovaram er stedet for dig, der er klar til at trække stikket og give dig hen til traditionel ayurveda fortolket af en ung og moderne læge. De traditionelle dyder holdes i hævd her, hvor ro, selvhealing og afholdenhed er kodeord i din ayurveda rejse. Og den uberørte frodige grønne natur, […]
Fra22.800 kr.
Se detaljer
indien kadappuram ayurveda
Fuldkommen afslapning med ayurveda & yoga i Sydindien

KADAPPURAM AYURVEDA

Varighed - 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kochi, Indien
Kadappuram er det perfekte sted til fuldkommen afslapning med ayurveda og yoga. Når dagens ayurveda behandling og yogaklasse er forbi, kan du gå lange ture på den jomfruelige Nattika strand, spejde efter delfiner, der leger i brændingen, eller tage dig en svømmetur i bølgerne blå.
Fra16.100 kr.
Se detaljer
ayurveda massage
Ayurveda Indien, Kovalam

AYURVEDA I KERALA HOS DR. UNNI 2 uger

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Trivandrum, Indien
I Kerala bliver den medicinske tradition ayurveda praktiseret i sin oprindelige form, og her er der lang tradition for udøvelse og udvikling af den ayurvediske praksis. I det tropiske klima, der betragtes som særligt gunstigt for virkningen af ayurvediske behandlinger, kan Grace Tours tilbyde ophold kombineret med ayurvedisk behandling.
Fra16.500 kr.
Se detaljer
Grace Tours ayurveda behandling
Den bedste julegave du kan gi' dig selv!

X-MAS AYURVEDA RETREAT HOS DR UNNI 27. dec. 2019 – 11. jan. 2020

16 dage
Tilgængelighed 27. dec. 2019 – 11. jan. 2020
Trivandrum
Giv dig selv den bedste julegave! Slip december måneds stress og jag, kom ned i gear ved Kovalam strand og få tilmed masseret julestegen væk. Et ’re-set’ med revitaliserende ayurveda på Dr. Unnis klinik, så du kan føle dig lettere - både fysisk og mentalt og dejlig indkvartering i smukke […]
Fra17.500 kr.
Se detaljer
Guddommelige oplevelser – kultur, natur & Ayurveda

NEPALS GAMLE SJÆL & AYURVEDA

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kathmandu, Nepal
Det ældgamle kongerige Nepal har så meget at byde på, at du bliver mættet med indtryk og uforglemmelige oplevelser, både hvad angår kultur og natur. Denne tur kombineres desuden med seks dages ayurvedabehandlinger af høj kvalitet – med udsigt til tre af Himalayas mastodonter.
Fra20.200 kr.
Se detaljer
ALL INCLUSIVE Ayurveda i Sydindien

AYURVEDA PÅ OUR LAND

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kochi, Indien
Få ayurvedalæger håndhæver de ældgamle principper om, at ayurveda bør udføres i tropeskoven, uden distraktioner som strand, sol og underholdning. Men familien på Sarovaram Ayurvedic Backwater Resort er ikke hvem som helst. Gennem mange generationer har de praktiseret ayurveda af højeste kvalitet, og for dig, som vil have autentisk og […]
Fra20.200 kr.
Se detaljer
Ayurveda & yoga grupperejse med Rikke Hansen, Indien Kovalam

AYURVEDA & YOGA RETREAT med Rikke Hansen i Kovalam

16 dage
Tilgængelighed Februar/marts 2020
Trivandrum, Indien
Ayurveda & yoga rejse til Kovalam strand i Kerala, Sydindien med Rikke Hansen, Sanum Yoga. Dejlig morgen yoga og meditation, revitaliserende ayurvediske behandlinger på Agastyaa ayurveda klinik. Hyggeligt samvær, strand og afslapning.
Fra19.400 kr.
Se detaljer
India Kovalam ayurveda Tzfanya yoga
ALL INCLUSIVE ayurveda & yoga grupperejse, Kovalam – Sydnindien

ALL INCLUSIVE AYURVEDA & YOGA FORDYBELSE med Ananda i Kovalam

16 dage
Tilgængelighed 9. – 24. marts 2019
Trivandrum, Indien
To ugers all inclusive dejlig yoga praksis, opløftende og seriøse ayurveda behandlinger og ikke mindst adgang til hele to professionelle og passionerede ayurveda kapaciteter, Dr. Unni og Ananda. De vil introducere dig til det ayurvediske univers og give dig en solid indsigt og masser af gode værktøjer. Med de daglige […]
Fra20.200 kr.
Se detaljer
Indien ayurveda olie massage
Retreat i Indien – for dig der er presset på tiden!

AYURVEDA KICKSTART

11 dage
Tilgængelighed – hver dag hele året
Trivandrum, Indien
Det er okay, vi kender situationen, men nu er der håb for dig også. Vi har skabt en mini ayurvedarejse til Kovalam, der kun varer 10 dage. Turen er til dig, der har brug for  et kickstart til ayurveda og vil danne dig et indtryk af, hvad Indiens gamle helbredelsessystem […]
Fra14.200 kr.
Se detaljer
Annette yoga retreat kovalam
Bliv afbalanceret og genopbygget i dejlige og varme Sydindien

AYURVEDA & YOGA RETREAT – samvær. nærvær. velvære.

16 dage
Tilgængelighed 23. nov. – 8. dec. 2019
Trivandrum, Indien
Giv dig selv nogle skønne og berigende uger ved Kovalam strand i Sydindien sammen med andre nysgerrige yoga udøvere. Annette Tzfanya er rejseleder og giver kyndig og understøttende undervisning i yoga og meditation, og uanset om du er nybegynder eller øvet, kan du være med, da Annette tager højde for dit […]
Fra20.900 kr.
Se detaljer
Varanasi Indien Ganges
3 ugers fortryllelse & fordybelse

INDIEN OG NEPAL. De store religioner, klosterliv & ayurveda.

Varighed – 21 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Varanasi, Indien // Kathmandu, Nepal
Turen for jer der gerne vil fordybe jer, men også gerne vil opleve det hele. Udforsk Varanasi, hvor hinduismen intenst og naturligt smelter sammen med hverdagen og livet store øjeblikke. Bo med nonnerne i Kathmandu hvor kultur, historie og religion vælter ind over hinanden. Og find roen med yoga og […]
Fra28.800 kr.
Se detaljer
Begnas Lake Nepal
ALL INCLUSIVE retreat i Nepal – en lise for krop og sjæl

AYURVEDA I HIMALAYA. fredfyldt. revitalisering. harmoni.

Varighed – 18 dage
Tilgængelighed – Hele året, højsæson forår og efterår
Kathmandu, Nepal
En af Pokharas smukkeste søer er Begnas Lake, og her byder Nepal på ayurveda behandlinger af høj kvalitet med tre af Himalaya bjergenes højeste tinder som bagtæppe. Du får komplet afslapning og ayurveda på Begnas Lake Resort, der ligger bedårende på en bjergside med udsigt over floden.
Fra22.900 kr.
Se detaljer
ganesh