AYURVEDA & YOGA RETREAT – Grupperejse til Kovalam i Sydindien

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

AYURVEDA & YOGA RETREAT – samvær. nærvær. velvære.

0
GRUPPEREJSE – 21. nov. – 6. dec. 2020 med Annette Tzfanya
Fra20.600 kr.
GRUPPEREJSE – 21. nov. – 6. dec. 2020 med Annette Tzfanya
Fra20.600 kr.
Dit navn*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

7402
16 dage
Tilgængelighed – den 21. nov – 6. dec 2020
København
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Rejseform – grupperejse med Annette Tzfanya
Rejsetype – ayurveda & yoga retreat
Giv dig selv nogle skønne og berigende uger ved Kovalam strand i Sydindien sammen med andre nysgerrige yoga udøvere. Annette Tzfanya er rejseleder og giver kyndig og understøttende undervisning i yoga og meditation, og uanset om du er nybegynder eller øvet, kan du være med, da Annette tager højde for dit individuelle niveau.

Hver dag modtager du skønne, revitaliserende ayurvediske behandlinger på Dr. Unnis klinik, og med 13 dages behandlinger er du godt på vej mod mere ro og balance.

Tidspunktet for rejsen er perfekt – højsæsonen er kun lige startet på klinikken, så der er god tid til behandlingerne – monsunen er slut og varmen er behagelig. Så du får her en unik  mulighed for at lægge alle hverdagens bekymringer fra dig, og kun koncentrere dig om at pleje og forkæle din krop og dit sind – dyrke yoga og meditation, spise god vegetarisk mad, slappe af og nyde hyggeligt samvær med resten af gruppen.

OM UNDERVISNINGEN
Annette underviser i Vijnana yoga, der bygger på 7 vitale principper, der giver mulighed for at bevæge kroppen som en enhed. Principperne handler bl.a. om, at afslappe kroppen og stilne sindet, finde intention og fodfæste, rette opmærksomheden på åndedrættet samt mærke ekspansion. I Vijnana opøves evnen til at lytte til din krop indefra. Langsomme rolige flow vil føre dig gennem principperne og du vil få mulighed for at udforske og lege med muligheden for at anvende flere – eller alle principper på en og samme tid.

På dette retreat vil der være et specielt fokus på smertelindring, og du vil lære teknikker til at forebygge smerter og ubehag i kroppen. Kender du det? Du står for eksempel op om morgenen og er stiv hen over lænden, du har siddet en hel dag på kontoret og skulderne begynder at værke, du rejser dig fra sofahjørnet og oplever stivhed i kroppen… De fleste kender det. Annette vil undervise i en metode (MELT) hvor bindevævet stimuleres med små bolde og bestemte teknikker, så du har smerteforebyggelsen i egne hænder. Teknikkerne supplerer yogaen og de ayurvediske behandlinger på fineste vis. Yogaen smidiggør bindevævet, og når du modtager ayurvediske massagebehandlinger og kroppen varmes og masseres igennem med urteolier, gives der også næring og flow til bindevævet – så teknikkerne med bold, yoga og ayurveda er den perfekte tre-enighed.

ESSENSEN AF RETREATET

13 DAGES AYURVEDA BEHANDLINGER
YOGA & MEDITATION HVER DAG
FOKUS PÅ SMERTELINDRING & VELVÆRE I KROPPEN
DEJLIGT HOTEL VED STRANDEN
TID TIL RO & FORDYBELSE
HYGGELIGT SAMVÆR & NÆRVÆR MED ANDRE

Jeg synes det var fantastisk med yoga om morgenen på taget – det var SÅ dejligt! Anette var skøn til, at vi fik prøvet alt muligt! Jeg havde ikke prøvet yoga før, og jeg blev glad for det. Min krop blev mere smidig i løbet af turen. Stor ros til Anette for hendes måde at SE alle.”

Janne – November 2018
YOGA OG AYURVEDA RETREAT MED ANNETTE TZFANYA I KOVALAM

PROGRAM

1. DAG / 21. NOV. 2019Afrejse Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse fra København om eftermiddagen, med en mellemlanding undervejs.

2. DAG / 22. NOV. 2019Ankomst Trivandrum – Kovalam: Strand og hvile og få masseret jet-lag ud

Ankomst Kovalam om formiddagen. Vi bliver afhentet og kørt til Kovalam strand (ca. ½ time) og bliver indkvarteret på The Beach Hotel eller The Beach Hotel II.

Om eftermiddagen får du din første ayurvediske behandling hos Agastyaa.

Du skal til at begynde et ayurvedisk behandlingsforløb. Dine forventninger kan spænde fra et ønske om foryngelse og healing til afgiftning, fra genoptræning efter en operation til frihed uden smerte. Ayurveda er et gammelt, traditionelt sundhedssystem med rødder i Indien. Ayurveda baserer sig ikke på mirakler men forsøger at bringe kroppen tilbage til en balance, hvorfra den kan begynde at helbrede sig selv.

Fællesmiddag om aftenen.

3. – 14. DAG / 23. NOV. – 4. DEC. 2019Kovalam strand: Yoga, meditation og revitaliserende ayurveda

Ved solopgang dyrker vi yoga, hvor alle kan være med, uanset om du er ny til yoga eller øvet. Efter en god morgenmad går vi hver til sit. De daglige ayurveda behandlinger på Agastyaa vil ligge nogenlunde fast hver dag, og derudover er der tid til ro, fordybelse og f.eks. en gåtur på stranden.

Nogle eftermiddage samles vi igen til yoga, mens vi andre aftener samles til meditation, inden vi går stille til ro.

TYPISK DAGSPROGRAM:
kl. 06.30-08.30: Morgenyoga og meditation på taget af The Beach Hotel II
kl. 09.00-10.00: Dejlig morgenmad sammen på Fusion eller German Bakery
kl.10.00-16.00: Ayurveda hver dag og tid til refleksion, læsning, strand og andet
kl 16.00-17.30: Blid yoga og meditation – nogle dage
kl. 19.00: De, som har lyst, spiser fællesmiddag
kl. 21.00–21.30: Aftenmeditation – nogle aftener

15. DAG / 5. DEC. 2019Kovalam strand: Yoga, stand og afslapning

Morgenyoga som alle andre dage, men denne dag er ayurveda fri.

16. DAG / 6. DEC. 2019Afrejse Trivandrum – København

I de tidlige morgentimer checker vi ud af hotellet og kører til Trivandrum lufthavn. Ankomst København tidlig eftermiddag med en blødere og mere udstrakt krop. Velkommen hjem!

YOGA OG AYURVEDA RETREAT MED ANNETTE TZFANYA I KOVALAM

PRIS

PRINTVENLIG PROGRAM HER

PRIS PER PERSON:

The Beach Hotel i delt dobbeltværelse: 20.600 kr.
The Beach Hotel i enkeltværelse: 22.600 kr.
The Beach Hotel II i delt dobbeltværelse: 23.600 kr.
The Beach Hotel II i enkeltværelse: 27.100 kr.

På denne type rejse kan du bo på enkeltværelse, hvis du rejser alene, og dobbeltværelse hvis I rejser to sammen.

Næsten alt er inklusiv, det eneste du skal tænke på er frokost og aftensmad, som kan klares på et madbudget på ca. 100 kr. om dagen.

Du kan roligt booke din rejse! Det er vigtigt for os, at du kan føle dig tryg ved at bestille din nye rejse hos os. Vi har derfor indført et flex-depositum, som er et mindre beløb, du betaler ved bestilling. Denne fratrækkes det endelige depositum, som først betales, når det vurderes, at rejsen kan blive gennemført. Og hvis nu det ikke går, som vi vil, så får du hele dit flex-depositum tilbage.

Inkluderet:

  • Fly København – Trivandrum t/r inkl. skatter og afgifter pt
  • Lokal transport til hotel t/r
  • 15 overnatninger på enten The Beach Hotel eller The Beach Hotel II – med morgenmad
  • 13 dages ayurvediske behandlinger på Agastyaa Clinic, som ledes af Dr. Unni
  • 1 spa behandling (ansigtsmassage eller reflexology fod massage)
  • 2 akupunktur behandlinger
  • Yoga / MELT / workshops og rejseledelse med Annette Tzfanya
  • Seminar om ayurveda af Dr. Unni 
  • Som Grace Tours kunde på Agastyaa Heritage Clinic vil du få en personlig konsultation hos Dr. Unni i løbet af dit ayurveda behandlingsforløb

Ikke inkl.: Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.

Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

THE BEACH HOTEL

The Beach Hotel ligger midt på strandpromenaden og lige ud til stranden. Alle værelser (8) i stueetage er med egen terrasse med havudsigt. Værelserne er rigtig pæne. På første sal den gode restaurant German Bakery/Waves.

The Beach Hotel II er nyere, lyst, luftigt og smukt. Værelser (14) alle med egen, privat balkon med havudsigt. Stueetagen huser restaurant Fusion, Kovalams bedste spisested. Et af de absolut bedste steder at bo ved Kovalam. Hotellet har i 2018 opført den dejligste pool.

Begge hoteller ejes af et indisk-tysk par. Stilen er indo-europæisk, terracotta, batik og smuk! Sans for detaljer, god atmosfære og veldrevet.

ANNETTE TZFANYA

Annette er uddannet fysioterapeut og bruger sin viden derfra, når hun underviser. Hun er certificeret Vijnana yogalærer og hun er den eneste Vijnana yogalærer i Danmark. Derudover er hun også uddannet yin yogalære, en af de første 4 MELT Hand and Foot instructors i Danmark og uddannet ayurvedisk terapeut.

Annette har undervist i yoga siden 2003 og søger konstant at udvikle sin viden omkring yoga gennem egen praksis og ved at deltage i undervisning med yogalærer både fra ind- og udland.

Annette elsker at undervise og videregive sin begejstring og glæde ved yoga. Hun anstrenger sig for at alle går fra en yogatime med oplevelsen af at noget har forandret sig dybt indeni. At kommunikere yoga og udforske yoga med studerende er blevet en lidenskab for Annette, for det er i dette møde at yoga som en levende tradition transmitteres.

Annettes har en legende og kreativ tilgang til yogaen. Det skal være sjovt og nærværende, flydende og tilgængeligt. Du skal bare møde op – præcis som du er!

”This Body we have, right now,
is exactly what we need to be fully human, fully awake, fully alive”
– Pema Chödrön

annette tzfanya

SHIRODHARA & ABHYANGA HOS ANNETTE TZFANYA

750 kr.

Er du nysgerrig, trænger til at parkere stressen eller kan du ikke vente til din næste Indiensrejse, så kig forbi og få en klassisk shirodhara af Annette Tzfanya, hvor en varm strøm af olie løber på panden, kombineret med  abhyanga massage. Se mere HER 

ANDRE AYURVEDAREJSER
backwaters
Oplev det bedste af Kerala Backwaters!

AYURVEDA RE-BOOT KRYDRET MED KULTUR OG NATUR I KERALA

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kerala Backwaters, syd for Kochi, Indien
Kerala er udover sin frodige natur, fine strande og rige kultur, kendt for revitaliserende og forebyggende ayurveda. På denne rejse, vil vi gerne at du får det bedste af begge dele!
Fra16.900 kr.
Se detaljer
Autentisk ayurveda retreat i Sydindien

ALL INCLUSIVE AYURVEDA HOS SAROVARAM – selvhealing. omsorg. ro.

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Sarovaram v/Ashtamudi søen, nord for Trivandrum, Indien
Sarovaram er stedet for dig, der er klar til at trække stikket og give dig hen til traditionel ayurveda fortolket af en ung og moderne læge. De traditionelle dyder holdes i hævd her, hvor ro, selvhealing og afholdenhed er kodeord i din ayurveda rejse. Og den uberørte frodige grønne natur, […]
Fra21.800 kr.
Se detaljer
indien kadappuram ayurveda
Fuldkommen afslapning med ayurveda & yoga i Sydindien

ALL INCLUSIVE KADAPPURAM AYURVEDA

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Nattika Strand, nord for Kochi, Indien
Kadappuram er det perfekte sted til fuldkommen afslapning med ayurveda og yoga. Når dagens ayurveda behandling og yogaklasse er forbi, kan du gå lange ture på den jomfruelige Nattika strand, og spejde efter delfiner, der leger i brændingen.
Fra16.500 kr.
Se detaljer
ayurveda massage
Ayurveda i moderne kontekst – Kovalam Sydindien

AYURVEDA I KERALA HOS DR. UNNI – Intensivt. Effektivt. Kalari.

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
For snart tyve år siden lovede vi den ayurvediske læge Dr. Unni, at vi ville gøre ham verdensberømt i Danmark! Sammen har vi udbredt kendskabet til ayurveda og mange af vores gæster har nydt godt af Dr. Unnis ayurvediske udsyn, når han gæster os her i Danmark et par gange […]
Fra16.500 kr.
Se detaljer
Grace Tours ayurveda behandling
Den bedste julegave du kan gi' dig selv!

X-MAS AYURVEDA RETREAT HOS DR. UNNI – 26. dec. 2020 – 10. jan. 2021

16 dage
Tilgængelighed 26. dec. 2020 – 10. jan. 2021
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Giv dig selv den bedste julegave! Slip december måneds stress og jag, kom ned i gear ved Kovalam strand og få tilmed masseret julestegen væk. Et ’re-set’ med revitaliserende ayurveda på Dr. Unnis klinik, så du kan føle dig lettere - både fysisk og mentalt og dejlig indkvartering i smukke […]
Fra18.800 kr.
Se detaljer
Guddommelige oplevelser – kultur, natur & Ayurveda

NEPALS GAMLE SJÆL & AYURVEDA

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kathmandu, Nepal
Det ældgamle kongerige Nepal har så meget at byde på, at du bliver mættet med indtryk og uforglemmelige oplevelser, både hvad angår kultur og natur. Denne tur kombineres desuden med seks dages ayurvedabehandlinger af høj kvalitet – med udsigt til tre af Himalayas mastodonter.
Fra20.200 kr.
Se detaljer
Ayurveda, fugleliv og frodig natur i Sydindien

ALL INCLUSIVE AYURVEDA PÅ OUR LAND

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Kerala Backwaters, syd for Kochi, Indien
Du ønsker en seriøs timeout. En pause til at komme ned i gear og stresse af. En tur til en øde ø, som kan blive dit særlige helle. Tag til Our Land og nyd revitaliserende ayurveda på en smuk og frodig tropisk ø midt mellem kanaler og grønne rismarker.
Fra18.900 kr.
Se detaljer
Indien ayurveda olie massage
Retreat i Indien – for dig der er presset på tiden!

AYURVEDA KICKSTART

11 dage
Tilgængelighed – hver dag hele året
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Det er okay, vi kender situationen, men nu er der håb for dig også. Vi har skabt en mini ayurvedarejse til Kovalam, der kun varer 10 dage. Turen er til dig, der har brug for et kickstart til ayurveda og vil danne dig et indtryk af, hvad Indiens gamle helbredelsessystem […]
Fra14.700 kr.
Se detaljer
Annette yoga retreat kovalam
GRUPPEREJSE – 21. nov. – 6. dec. 2020 med Annette Tzfanya

AYURVEDA & YOGA RETREAT – samvær. nærvær. velvære.

16 dage
Tilgængelighed – den 21. nov – 6. dec 2020
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Giv dig selv nogle skønne og berigende uger ved Kovalam strand i Sydindien sammen med andre nysgerrige yoga udøvere. Annette Tzfanya er rejseleder og giver kyndig og understøttende undervisning i yoga og meditation, og uanset om du er nybegynder eller øvet, kan du være med, da Annette tager højde for dit […]
Fra20.600 kr.
Se detaljer
Varanasi Indien Ganges
3 ugers fortryllelse & fordybelse

INDIEN OG NEPAL. De store religioner, klosterliv & ayurveda.

Varighed – 21 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Varanasi, Indien // Kathmandu, Nepal
Turen for jer der gerne vil fordybe jer, men også gerne vil opleve det hele. Udforsk Varanasi, hvor hinduismen intenst og naturligt smelter sammen med hverdagen og livet store øjeblikke. Bo med nonnerne i Kathmandu hvor kultur, historie og religion vælter ind over hinanden. Og find roen med yoga og […]
Fra28.800 kr.
Se detaljer
kovalam dr unni agastyaa
Få mental styrke & overskud på din krops bundlinje

ALL INCLUSIVE AYURVEDA KUR-REJSE TIL SYDINDIEN, DR. UNNI

Varighed – 16 dage
Tilgængelighed – Året rundt
Agastyaa v/Dr. Unni, Kovalam Strand, syd for Trivandrum, Indien
Dynamisk retreat med effektive og individuelt tilpassede ayurveda kropsbehandlinger, sund kost og yoga! Tag hånd om din krop og sundhed ved at give dig mulighed for at finde mental styrke, motivation og overskud gennem 2 ugers ayurveda og yoga retreat.
Fra20.600 kr.
Se detaljer
ganesh