Kadappuram Ayurveda - Kadappuram er det perfekte sted til

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

logind

Opret konto

Når du har oprettet en konto, kan du spore din betalingsstatus, følge bekræftelsen, og du kan også vurdere rejsen, når du er færdig med turen.
Brugernavn*
Adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Navn*
Efternavn*
Email*
Telefon*
Land*
*Oprettelse af en konto betyder, at du er okay med vores Terms of Service and servicevilkår og fortrolighedserklæring.

Already a member?

logind

ALL INCLUSIVE KADAPPURAM AYURVEDA – afslapning. natur. forkælelse.

0
AYURVEDA VED STRANDEN
Fra20.400 kr.
AYURVEDA VED STRANDEN
Fra20.400 kr.
Dit navn*
Telefonnummer*
Email adresse*
Din forespørgsel*
Gem på ønskelisten

Tilføjelse af turen til ønskelisten kræver en konto

10644

Hvorfor rejse med os?

 • Nyd godt af 30 års erfaring med unikke rejser til det indiske subkontinent
 • Vi kender både smutvejene og hvad der er en omvej værd
 • Du får professionel, kompetent og ærlig rådgivning

Har du spørgsmål?

Ring endelig – vi sidder klar ved telefonen alle hverdage kl. 10 – 16 og glæder os til at tale med dig.
Du kan også komme forbi til en kop te på Østerbro, eller booke et online møde.

33 117 117
mail@gracetours.com

16 dage
Året rundt
København
Nattika Strand, nord for Kochi, Indien
Individuelt tilpasset rejse
Ayurveda

Kadappuram er det perfekte sted til fuldkommen afslapning med ayurveda og yoga. Når dagens ayurveda behandling og yogaklasse er forbi, kan du gå lange ture på den jomfruelige Nattika strand, spejde efter delfiner, der leger i brændingen, eller dyppe tæerne i bølgen blå.

LÆS MERE

Om aftenen er det tid til et vegetarisk festmåltid med de andre gæster. Men for det meste er du overladt til dit eget gode selskab i det lille paradis, Kadappuram Beach Resort.

I forhold til de gamle og traditionelle ayurvedatraditioner, er ayurveda på stranden en relativ ny opfindelse, der lader til at passe europæerne godt. Med Kadappuram Beach Resorts sans for detaljer, høj kvalitet, interessant arkitektur, renlighed og dygtige behandlere tiltrækker de gæster, som ikke vil gå på kompromis med en vis standard.

Mange europæere, særligt tyskere, frekventerer etablissementet. Kadappuram har flotte ayurvedafaciliteter og dygtige, højt uddannede, behandlere. Det er heller ikke et sted man lige kommer forbi for at få et par oliemassager.

Resortet blev åbnet i 1998 og udvidet i 2004. Det har 10 bungalows i traditionel stil med i alt 23 værelser bygget af lokalt tilgængelige, miljøvenlige materialer, såsom kokospalmer, bambus, jord og sand. Den traditionelle lokale arkitektoniske stil gør aircondition overflødig, men alligevel har hvert værelse en loftsventilator.

Elektriciteten hovedsageligt leveret af et solcelleanlæg; Spildevand og organisk affald bruges i et biogasanlæg – og rygning er forbudt på hele resortet.
Værelserne i dobbeltbungalowerne er store med et moderne badeværelse, myggenet, ventilator og en overdækket veranda med kurveborde, stole, bænke og liggestole.
Interiøret med en stor dobbeltseng, klædeskab, skrivebord og stole, er smagfuldt udformet af lokale tømrere.
Måtter vævet af palmeblade dækker de indvendige vægge, og Ramacham-urterne, der er behandlet i tagene, afgiver en aromatisk, forfriskende duft.

Et ophold her er på minimum 14 behandlingsdage. Yogaundervisningen er inklusiv, og resortet har en meget dygtig instruktør. Alle vegne står det venlige personale på pinde for at gøre dit ophold så behageligt som muligt.

ESSENSEN AF RETREATET

RO & INTENSIV FORKÆLELSE.
AYURVEDA & YOGA UDEN DISTRAKTIONER.
DYGTIGE, HØJT UDDANNEDE, BEHANDLERE.
FULDKOMMEN AFSLAPNING VED STAND OG NATUR.
I PAGT MED NATUREN VED KERALAS SMUKKE KYST.
FREMRAGENDE ØKOLOGISK, VEGETARISK MAD.
ALL INCLUSIVE – DET ENESTE DU SKAL TÆNKE PÅ ER AT MØDE OP.

PROGRAM

DAG 1Afrejse Danmark – klar til nye eventyr

Afrejse fra København m/flyskifte undervejs. Forplejning ombord er inkluderet.

DAG 2Ankomst Kochi og en køretur nordpå til Kadappuram

Ved ankomsten til Kochi lufthavn bliver du modtaget og bliver kørt til Kadappuram. Turen tager knap 2 timer.

Indkvartering ved ankomst og hvile.
Er du ankommet med nat fly, vil du på ankomstdagen få din første behandling og alternativt er den første dag en hviledag.

Hen på eftermiddagen får du din første ayurveda behandling.

Dine forventninger kan spænde fra et ønske om foryngelse og healing til afgiftning, fra genoptræning efter en operation til frihed uden smerte. Ayurveda er et gammelt, traditionelt sundhedssystem med rødder i Indien. Ayurveda baserer sig ikke på mirakler men forsøger at bringe kroppen tilbage til en balance, hvorfra den kan begynde at helbrede sig selv.

Du kan fortælle lægen om dine nuværende problemer (hvis nogen) og relevante medicinske historie. Forvent ikke en længerevarende diskussion, for ayurveda har et andet perspektiv på, hvordan du bør opfattes. I første omgang vil du måske føle dig træt, udmattet og øm, og du vil måske være nødt til at beskæftige dig med uventede følelser, der opstår undervejs – dette er normalt og en del af healingprocessen. Prøv ikke at give andre “skylden” eller at “flytte ansvaret” væk fra dig selv, men hellere at acceptere og arbejde dig gennem dette.

Imens du er i behandling, er det virkelig vigtigt, at du husker dig selv på, at du er i din healings proces, og ikke skal lade aben på dine skulder friste dig med overspringshandlinger.

Gå tidligt i seng
Stå tidligt op
Hør beroligende musik
Chant og mediter
Dyrk yoga
Vær mild og giv slip
Tal ikke unødigt for meget
Sig ’pyt’ når bekymrende eller negative tanker dukker op.

Det er en god idé at skrive en ’gratitude diary’ og mind dig selv om alle de gode minder, du også har.
Kultiver en god nutid med positive tanker fra tidligere oplevelser.

Kig indad og bliv i healingsprocessen!

Start lige nu og syng med på The Beatles LET IT BE.

Langt de fleste forlader Kadappuram i langt bedre form, fysisk såvel som mentalt og følelsesmæssigt, men det kræver også en indsats fra dig!

DAG 3 – 15Kadappuram: Ayurveda behandlinger, yoga og afslapning

Ophold Kadappuram med daglige ayurveda behandlinger og yoga (søndag er yogafri).
Mindre udflugter kan arrangeres – spørg i receptionen. .

DAG 16Hjemrejse Kochi – København

Så går turen hjemad igen med en blød og roligere krop, og bagagen fuld af indtryk.

LIDT MERE OM HVAD DER VENTER DIG

Højeste miljømæssige standard:
Kadappuram Beach Resort sætter en ære i at være gennemgående ”eco-friendly” og have upåklagelige miljømæssige standarder. Derfor er alt også bygget med lokale og naturlige materialer. Hytternes tage er konstrueret af kokospalmeblade. Et avanceret genbrugssystem sikrer, at dit brusevand genbruges til at vande planter, og at olien, som du behandles med, separeres fra vandet og genbruges i en afbrændingsproces til at skabe ny plantemedicin. Som et klassisk ayurvedisk ”touch” er de aromatiske rødder fra planten Ramacham brugt i konstruktionen af værelserne. Alle værelser er store og luftige, naturligt kølige, med eget bad med solopvarmet vand og toilet samt en privat veranda. Møblerne er af træ, der findes ingen plastik, WIFI, TV eller AC.

10 velsmagende retter dagligt:
I Kadappuram’s “Lake View Restaurant” serveres fremragende og naturligvis økologisk, vegetarisk mad. Til hvert måltid er der 10 grønsagsretter, ofte med mange slags linser og bønner og med mange forskellige eksotiske smage. Der er hjemmelavet yoghurt og masser af sæsonens frugter som ananas, papaya, vandmelon, forskellige typer bananer m.v.

I pagt med naturen:
Der er ikke mange udflugter eller kulturelle seværdigheder på dette sted, kun en nærliggende lille by, som man kan besøge og gå på opdagelse i. Men langt de fleste gæster kommer her udelukkende for at modtage ayurveda-behandlinger i den rolige og fredfyldte atmosfære. Kadappuram er perfekt for dig, som kigger efter seriøs ayurveda, et smukt og stille sted, og som samtidig vil opholde dig på stranden i pagt med naturen.

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

PRIS

fra 19.900 kr. 
ALL INCLUSIVE med helpension, ayurveda, yoga & den skønneste strand

Per person i delt dobbeltværelse
Individuel tilpasset rejse som kan forlænges efter dine ønsker og behov
Valgfri afrejsedato året rundt

Pris per person Værelsestype Dobbelt vær. Tillæg enkelt vær.
01. maj. – 30. sep. 2024 Alle værelsestyper 20.400 kr 2.300 kr
01. okt. 2024 – 30. mar. 2025 Garden room 23.100 kr. 2.700 kr.
  Lagoon room 23.900 kr. 4.300 kr.
  Beach room 24.600 kr. 4.300 kr.

Alle priser er fra priser, afhængig af om der er ledig plads på fly & resort på bookingtidspunktet.

Alt dette er inkluderet i din ayurveda rejse:

 • Fly København-Kochi t/r på økonomiklasse inkl. skatter & afgifter pt
 • Transport fra lufthavn til hotel t/r med bil
 • Ophold i delt dobbeltværelse
 • Vegetarisk helpension – tilrettet efter ayurvediske principper
 • 14 dages ayurveda behandlinger
 • Alle urtepræperater under opholdet
 • Daglig yoga (søndag undtaget)
 • Pris er eksklusiv:Forsikringer, visum, fakturagebyr 90 kr. og frivilligt bidrag til NGO 7 kr. & alt ikke beskrevet under “Inkluderet” såsom forplejning udover nævnte og drikkepenge.
 • Alle rejser, vi udbyder, er omfattet af pakkerejseloven, dækket af rejsegarantifonden og produktansvarsforsikring.

Download printvenlig rejsebeskrivelse HER

Ganesh